Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A magyar munkáltatóknak semmi...

A magyar munkáltatóknak semmi nem felel már meg?

Figyelt kérdés

eddig főleg eladóként, ügyfélszolgálatosként dolgoztam aztán az emberektől és az alacsony fizetéstől besokalltam, kitanultam egy okj szakmát amivel el lehetne menni gyárba dolgozni egész korrekt fizetésért és teszem hozzá folyamatos munkaerőhiány van.

és az egy dolog, hogy egyrészt gyakorlat nélkül nem akarnak sehova felvenni, persze az is kérdés hogy legyen gyakorlatom ha sehova nem vesznek fel, de ami teljesen kiakaszt, hogy állásinterjún nem egy cégnél elkezdenek kötekedni hogy ugyan nekem miért nem felelt meg eladóként dolgozni minek kellett nekem más szakmát tanulni nem értik hogy miért akarok én most ebben a szakmában dolgozni ha eladóként, ügyfélszolgálatosként olyan jól megálltam a helyem, hogy közel 15 éves múltam van benne. és ha meg őszintén megmondom az okát, hogy miért arra meg húzzák a szájukat.

2022. aug. 17. 19:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
8%

10-es: a kérdező is elment volna, de ha nem veszik fel sehová!!!

Büdös a munka, mi?! Meg az apja fszát!

2022. aug. 18. 20:06
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem a végzettségeddel van a gond hanem a viselkedéseddel.

Amíg interjún is így viselkedsz és minden apróságon felkapod a vizet senki sem fog felvenni mert ellenszenves vagy.

2022. aug. 18. 21:40
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem én kaptam fel a vizet. Az interjúztató kapta fel a vizet hogy miért nem volt nekem jó amit eddig csináltam miért akarok én más területen dolgozni, stb
2022. aug. 18. 22:41
 14/17 A kérdező kommentje:

Attól hogy te nem tartod szakmának az még a magyar állam által elismert szakma

2022. aug. 18. 22:42
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Hasonló kérdés minden interjún van, hogy miért hagytad ott a régi helyed.

Ameddig nem tanulsz meg normális választ adni addig nem fognak fölvenni.

2022. aug. 18. 23:10
 16/17 anonim ***** válasza:
61%
Én is azt tapasztalom, hogy az őszinteséggel nem megy senki semmire. Aki azt írta motiváltnak kell mutatni magad,egyetértek. Még véletlenül sem szabad a bérezést megemlíteni, mert ők is szarrágók, mint ebben az országban mindenki. A leendő munkáltatód pintosan úgy ki akar zsigerelni majd, mint az, akitől el akarsz jönni. Ha ezeket a teljesen nyilvánvaló indokokat említed,ők már azt vizionálják, h te targoncásként el akarsz majd jönni tőlük, mert több pénzt/ jobb munkat szeretnél! Ilyen ember nem kell! Mindenkinek kiszolgáltatott rabszolga kell Magyarországon!
2022. aug. 21. 08:53
 17/17 anonim ***** válasza:
12%
Ilyenkor én azt mondanám, hogy szeretném magam új teruleten kiprobálni, rajöttem hogy ez a munkakör még jobban érdekel mint a mostani ,nem volt a régi munkámban már elég kihívás stb. Ilyen szokásos maszlagokat mondanék amiért oda vannak a hr esek. Persze ez én vagyok. Lool. De titokban persze, hogy a pénzért valt az ember, csak ezt nem szabad kimondani.
2022. aug. 21. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!