Ha megtehetnétek, abba hagynátok a munkát 55 évesen, mint anyáink a 80 as években?
Figyelt kérdés
Gondolom, itt sok fiatal van,akinek a szulei meg dolgoznak,ezert inkabb az idosebbektol kerdeznem..(ha vannak itt) Mindenesetre a beszologatosok, humorizalok ugorjak at.Koszonom.2022. aug. 15. 09:12
1/19 anonim válasza:
Igen, akár most is nyugdíjba mennék ha megtehetném.
2/19 anonim válasza:
Nem. A munka nem csak azért kell, hogy egzisztenciát biztosítson, hanem egyfajta keretet ad a mindennapoknak. Annyit lehet, hogy megtennék, hogy kevesebbet dolgoznék (pl. csak napi 4 óra, vagy csak pár nap hetente), de ha nem csinálnék semmit, konkrétan megölne az unalom pár hét alatt.
3/19 anonim válasza:
Abba nem hagynám, de úgy képzelem, akkor elkezdek már egy kicsit "lassítani" Persze még nem tartok ott
4/19 anonim válasza:
Én fiatal vagyok (27) és dolgoznak a szüleim, de válaszolok.
Mivel olyan munkám van, ami csak azért van, mert muszáj pénzt keresnem, ezért igen, akár most is abbahagynám :D
De ha megtalálnám a hivatásomat, amivel kereshetek minimum annyit, mint most (ez se sok), akkor szerintem dolgoznék, amíg csak lehet.
5/19 anonim válasza:
Simán, akár holnap is, ha megtehetném.
6/19 anonim válasza:
Igen, bármikor, utálok dolgozni, annak ellenére, hogy szeretem amit csinálok, meg ez érdekel... a mókuskerék unalmas, vállalkozni sincs kedvem, egyszerűen lusta vagyok.
7/19 anonim válasza:
Már most abbahagynám, ha megnyerném a lottó ötöst.
8/19 anonim válasza:
30 eves vagyok, valoszinuleg 35 evesen hagyom majd abba a munkat. En meg fogom tenni, csak el kell erjem a celom hogy legyen havi 1 millios passziv bevetelem.
9/19 A kérdező kommentje:
Utolso, az nem semmi,havi egymillio..megis hogyan?
2022. aug. 15. 11:26
10/19 anonim válasza:
Ráadásul passzív. Jó kérdés, hogy ez mi lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!