Kitől tudok segítséget kérni, ha elvesztettem a munkám és az otthonom?
Figyelt kérdés
Sajnos utcára fogok kerülni, munkám még csak lenne, de albérletre nincs pénzem, 3 napja nem ettem. Kutyám van aki 9 éve van velem, de úgy nem tud senki szállást adni, ha viszem a kutyát. Sajnos nme tudom mit tegyek. Nem akarok koldulni, de itthon megfagyok vagy éhen pusztulok, ha jön a tél. Azon gondolkodtam lesétalok olaszba ott legalább nem fagyunk meg télen.2022. aug. 14. 20:29
11/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! 3 hónapja elveszítettem az állásom és a megtakaritasaimat, hosszú leírnom, de röviden ahol taroltam a pénzem fiók csődöt jelentett ennyi. Így nem tudom tovább fizetni az
albérletet. Most van 15.000Ft a számlámon. Privátban akár adok telefonszámot aki tud valami okosat azt megköszönöm!
2022. aug. 16. 14:00
12/20 anonim válasza:
10-es voltam!
Nincsenek rokonok, ismerősök?
Családsegítő szolgálat, önkormányzat szoc.osztálya?
13/20 A kérdező kommentje:
Rokonok nincsenek, nagyszülők sincs. Kutyával nem tudok menni szocc és stb helyre. Biztonsági és sofőr munka kellene ami szállással biztosítva van. Munkanélkülin és egyéb állami segítséget nem vettem igénybe és nem is szándékozom. Inkább kimegyek a kutyámmal tengerpartra és nem fagyunk meg.
2022. aug. 16. 19:12
14/20 anonim válasza:
Ha lenne lehetőséged, vegyél igénybe állami segítséget, nemcsak a lakhatás miatt.
15/20 anonim válasza:
Munkanélkülire nem mentél el?
Menj el,közbe keress állásokat,esetleg alkalmit.
De nagyon gondolkodj el külföldi munkán,ahol fizetve van a szállás.
16/20 anonim válasza:
"Inkább kimegyek a kutyámmal tengerpartra és nem fagyunk meg."
Magyarországon élsz egyáltalán?
17/20 A kérdező kommentje:
Igen Magyarországon.
2022. aug. 17. 07:19
18/20 anonim válasza:
Olaszország is jobb mint itthon bármi amúgy.
19/20 A kérdező kommentje:
Ég veletek! Köszönöm aki próbált segíteni❤️
2022. aug. 17. 21:58
20/20 anonim válasza:
Nincs mit! Mész Olaszországba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!