Miből van az embereknek ennyi pénzük hogy tudnak ennyi pénzt összeszedni?
Figyelt kérdés
Ma kirándultunk Budán a 3. és 2. Kerületben, többször átmentünk villanegyedeken. Hihetetlen mennyi luxusvilla, luxusautó volt. Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy hogy tudnak emberek ennyi pénzt összeszedni és miből. Én reggeltől estig dolgozok egy hivatalban és 220 ezer Ft a nettó jövedelmem, a párom biológiatanár és szintén 210 ezret kap....2022. aug. 13. 18:31
11/15 anonim válasza:
Ok nem reggeltol estig dolgoznak a hivatalban....
Van az a mondas h ha sokat dolgozol nincs idod penzt keresni
12/15 anonim válasza:
Nálunk a csopvezek millió nettó felett keresnek.Német multi
13/15 anonim válasza:
Akik alkalmazottak és sokat keresnek azok olyan szakmába vannak amik jól fizetnek, mint IT, orvos, ügyvéd, mérnök stb.
De aki igazán sok pénzt szeretne az alkalmazotként nem fogja megtalálni(igazán sok pénz alatt 2 milla havi nettót értek).
Valaki vezeti a vállalkozásokat ahol dolgoznak az emberek, legyen az egy kis IT cég, vagy egy helyi boltlánc, vagy egy gyár stb akkor bizony sok pénzt fog keresni.
Egyébként nem kell NER meg Lölő, minden országban és minden korban vannak gazdag emberek, ez szinte elkerülhetetlen.
14/15 anonim válasza:
Nagyon sok gazdag ember van. Hivatalnokként és tanárként sose lesz ennyi pénzetek.
15/15 anonim válasza:
Nem értem a lepontozást, attól, hogy a kérdező szarul keres, nem mindenki más keres szarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!