Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Másodállást szeretnék vállalni...

Másodállást szeretnék vállalni! Milyen portálokon lehet a hirdetésemet feltenni?

Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Erdemesebb neked keresni. Starbucks, meki, gyorsettermek es kavezok mindig keresnek ilyen celra embert de sosem ok keresnek fel
2022. aug. 11. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:

onlyfans

rosszlanyok.hu

2022. aug. 11. 23:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Inkább takaritásban gondolkozom!
2022. aug. 12. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyszer tettem fel ilyen hirdetést. Ketten kerestek meg, mindkettő valami piramisjátékos b*szás volt, az egyik a Z betűs edényeket akarta árultatni velem, a másik meg valami áltudományos hülyeség volt. A bőrben lévő festékanyagok alapján mondta meg egy gép, hogy nekem mennyire erős az immunrendszerem és méregdrága étrendkiegészítőket kellett volna szednem és árulnom.

Szóval nekem szarul jött ki. De takarítani biztos találsz helyet.

2022. aug. 20. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!