Hogyan és hol történik az alapképzés a vodafonenál call centeres állás esetében?
Figyelt kérdés
Azt írják 100% -ban home officeból végezhető munka, de az állást az ország másik felén hírdetik. Az alapképzés home officeból zajlik vagy el kell utaznom napi szinten az alapképzés idejére a helyszínre.2022. aug. 10. 13:42
1/8 anonim válasza:
Otthonról zajlik minden. Én is jelentkeztem múlt hónapban a munkára, csak hát nem igazán választottak ki, mert elvileg nem sikerült a teszt. Te hol tartasz? Neked hány nap után válaszoltak? :D
2/8 A kérdező kommentje:
Még nem kaptam választ tőlük.
2022. aug. 14. 21:34
3/8 A kérdező kommentje:
Azt megkérdezhetem, hogy milyen teszt volt és mennyi idő elteltével kaptál választ?
2022. aug. 15. 18:50
4/8 anonim válasza:
10 kérdést kellett átfogalmazni saját szavaiddal aztán egy ilyen IQ teszt szerűség jön ami azt vizsgálja, hogy milyen a tanulói képességed. Amúgy nekem hetek múlva válaszoltak xd Remélem te több szerencsével jársz. Majd azért írd le, hogy hogy alakult :D
5/8 A kérdező kommentje:
Ilyen 50 kérdéses iq teszt volt, amire 12 perced van válaszolni? Egy másik helytől most kaptam a mailt, kitöltöttem hát eléggé elcsesztem xd
2022. aug. 17. 18:32
6/8 anonim válasza:
Eléggé megemelték akkor a lécet (szerencsére). Mikor én jelentkeztem nem volt teszt csak csoportos video interjú.
A képzés 100% otthonról zajlik amúgy, reggel 8-tól délután 5-ig heti 5 napban, 3 hónapon át.
Egyszer kell elutazni és személyesen aláírni a szerződést Bp-en vagy Miskolcon, és ott átveszed a pc-det amin dolgozni fogsz. Költségtérités van az utazásra.
7/8 A kérdező kommentje:
Lehet saját PC vel is dolgozni?
2022. aug. 20. 22:42
8/8 anonim válasza:
Nem lehet saját géppel dolgozni mivel a biztonsági követelmények nem teszik lehetővé és a használt rendszerek a céges gépen érhetők csak el. Illetve a céges gépet tilos privát célokra használni. Saját monitort használhatsz h akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!