Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A MÁV-hoz megéri elmenni...

A MÁV-hoz megéri elmenni gyakornoknak?

Figyelt kérdés

Villamosmérnöki szakra járok az Óbudain.Most vagyok 3.félévben.Ajánlották,hogy lehet menni gyakornokoskodni a MÁV-hoz.Milyen hely?Megéri oda menni?A bér milyen.Ha van vkinek tapasztalata azt szivesen elolvasnám.Előre is köszönöm a válaszokat!

21/F

2020. okt. 7. 11:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Arra figyelj, hogy eleget késsél!
2020. okt. 7. 11:10
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Gyakornoknak lenni nagyon megéri, sokat számít az első valódi munkahelynél, mikor még nem tudsz szakmai tapasztalatot beírni.

Viszont a gyakornoki hely választás szempontból 2 dolog izgalmas:

- lehessen valóban tanulni is valamit, ne csak fénymásolj a mérnöknak (ez nem tudom, hogy milyen a mávnál, gondolom sok olyan technológiát használnak, ami egyedi, máshol nincs, cserébe ki tudja, hogy milyen emberek tanítanak)

- esetleg a gyakornokság végén ott lehessen maradni (na ebben biztos, hogy nem a máv lenne a cél nekem)

2020. okt. 7. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!