40-50 év közötti vagy afeletti női biztonsági őrt ismertek, aki a szakmában dolgozik?
Figyelt kérdés
És mit csinál?
Olvastam, hogy szoktak alkalmazni női biztonsági őröket is, de kétlem, hogy időseket is felvennének, ezért felmerült bennem a kérdés, hogy a kor csak a férfiaknál nem számít vagyonőrként vagy nőknél sem?
2022. aug. 5. 16:16
12/17 anonim válasza:
Én is 40 év feletti nő vagyok. Biztonsági őrként dolgozom.
13/17 A kérdező kommentje:
12-es: és miféle helyen, milyen körülmények között, miket csinálsz egy nap?
2023. jan. 23. 22:47
14/17 anonim válasza:
Egy raktárnál dolgozom, szeretem csinálni. Beleptetes tehergépkocsikat naponta 30 körül van, attól függ mennyi árut hoznak.Monitor figyelés, kulcsokat kiadom, este járőrözés, nem nagy területen. Kulturált körülmények között, saját kis helyiségben vagyok, külön WC, mosdóhelyiség.
15/17 A kérdező kommentje:
Szuper!
2023. jan. 24. 15:05
16/17 A kérdező kommentje:
És oltás kellett hozzá?
2023. jan. 24. 15:06
17/17 anonim válasza:
Nem kell! Te is dolgozol biztonsági őrként?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!