Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen gyakran lehet egy...

Milyen gyakran lehet egy adott céghez interjúzni? (multi, diplomás munkakör)

Figyelt kérdés

Januárban volt egy több körös interjúm egy poziba, de nem jutottunk el az ajánlatig.

Most júliusban volt egy telefonos előszűrésem, de nem jutottam tovább.

Mindkét esetben én jelentkeztem.

Megkeresett nemrégiben egy fejvadász egy állással ettől a cégől, megbeszéltünk egy időpontot, de később törölte az interjút, mert a "name check process"-en buktam.

Mennyi ideig lehetek bannolva? Szerintem nem csináltam semmi rosszat :D

2022. aug. 5. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Wow, ilyet még nem is hallottam.

Hát, ha nagyon lelkes vagy, talán fél év múlva lehet próbálkozni. De a jelekből úgy tűnik, ez nem biztos, hogy a te ideális helyed.

2022. aug. 5. 13:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Pénzügyi, banki területről van egyébként szó, végtelen helyen el tudok helyezkedni, nem célom ez az adott cég, csak picit megütött most, jó pozi lett volna nagyon.
2022. aug. 5. 13:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A július egy hete volt, azért heteken belül ugyanoda jelentkezni tényleg felesleges…
2022. aug. 5. 13:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Általában fél év szokott lenni ahol nézik.
2022. aug. 5. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából fél év.

Ennyi idő alatt emberek is cserélődhetnek és követelmények is változhatnak.

2022. aug. 5. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!