Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit mondanátok miért jöttetek el?

Mit mondanátok miért jöttetek el?

Figyelt kérdés

Az wgyik big4-nál dolgozom és nagyon kevésnek tartom a fizetést,így jelentkeztem pár másik állásra is a területen. Mással nem volt igazából gond a cégben,a társaság jó volt,pár túlóra van,de nem annyira vészes,hogy emiatt elmenjek,na meg szeretem is csinálni. Inkább a pénz a fő ok,kevesebbet keresek minden kezdő ismerősömnél és szeretnék többet utazni,meg ilyenek,ami ebből a pénzből nem finanszírozható.

Meg is keresett egy cég és nemsokára interjúm lesz.

Ez a big 4 állás az első igazi állásom,1,5 éve dolgozom itt,fél éve végeztem az egyetemen,akkor vettek át főállásba,addig gyakornok voltam szintén náluk.

Ha az interjún megkérdezik,hogy miért jöttem el 1,5 év után mit mondjak? Azt csak nem mondhatom,hogy a fizetés kevés volt.

Ti mit mondanátok? Nem voltam még ilyen helyzetben.

2022. aug. 2. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugy gondolod hogy ki akarod probalni magad mas kornyezetben is, mas projektet is meg szeretnel ismerni es uj technologiakat tanulni mert ugy erzed hogy a szakmai fejlodesedhez ez kulcsfontossagu
2022. aug. 2. 21:43
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

"Azt csak nem mondhatom,hogy a fizetés kevés volt."

Miért is ne mondhatnád? Ebből élünk, ezért járunk be dolgozni. a manager, meg a cégvezető, sőt a menő programozó is pénzért jár be.. ha nem fizetnek neki eleget, akkor hűlt helyét találják.

2022. aug. 2. 22:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vet az emberre jó fényt,ha a fizetéssel jön,pénzéhesnek gondolnának.
2022. aug. 2. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi gond nincs azzal, hogy megmondod, hogy pénzügyileg nem voltál megfelelően kompenzálva, ezen fellül elmondhatod hogy szereted amit csinálsz, szükséged van arra hogy máshol is ki tudjad próbálni magad stb.

Állásinterjúnál ilyen lényegtelen kérdéseknél nem feltétlen kell amúgy se az igazságot mondanod, ennek semmi köze a képességeidhez

2022. aug. 2. 23:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám, hogy ki akarom próbálni magam más környezetben, fejlődtem annyit, hogy felelősség teljesebb pozíciót szeretnék, meg hasonló rizsa szövegek. Én hasonlókat mondanék, de persze nálam is a lóvé a döntő. Persze ez én vagyok.
2022. aug. 3. 06:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Új kihívást keresek, érdekes volt ez a pozíció és szeretném ebben a témában fejleszteni magam.
2022. aug. 3. 06:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha csak a zsé a probléma, miért nem jön szóba, hogy emelést kérsz?
2022. aug. 3. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!