A IT-s fizetést semmi mással nem lehet elérni?
Figyelt kérdés
Ahogy néztem, a programozói, IT-s bérek magasan minden más felett vannak. Utána jönnek a mérnök és közgazdász bérek, amik erősen egyvonalban mozognak. Minden mással meg ki lehet törölni. Minden más a béka segge alatt van.2022. aug. 3. 11:56
11/16 anonim válasza:
Rokonom 25 körüli kiscsaj, ingatlanos, és átlag havi 1.7 - 2 milla között keres (ma már egy 40 milliós ház eladásán 1.6 milla a jutalék, és a harmada nettóban az övé), amúgy cukrásznak tanult, és ott is bukdácsolt...
Volt osztálytársam ingatlannal üzletel (mezőgazdaságit végzett, jobban mondva vizsgáról kirúgták), megveszi-felújítja-eladja, tavaly nettó 47 milliót keresett...
12/16 A kérdező kommentje:
Jó, de egy ingatlanos nem igazán termel értéket, én igazi munkára gondoltam.
2022. aug. 3. 21:03
13/16 anonim válasza:
Pénzügyi szektor. Ott a legnagyobb az átlagfizetés.
14/16 Víctor Orbanescu válasza:
Az igazi nagy pénz ott van, ahol pénzzel foglalkoznak: bank és biztosítás.
De ne a pultos Mancikára gondolj, aki számlát nyit neked az ótépében.
15/16 anonim válasza:
Érdekes hogy az egészségügyet, és a gyógyszeripart nem említed.
16/16 anonim válasza:
"ingatlanos nem igazán termel értéket, én igazi munkára gondoltam" - Miért, az IT termel? :D Ha sok munkával eléri, hogy 1 gombnyomást megspórolva lépj be a facebookra, na abból még nem lesz kenyér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!