Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért gondolja a legtöbb...

Miért gondolja a legtöbb munkaadó hogy bárkit ezzel el tud csábítani, velem a baj hogy erre nem izgulok be?

Figyelt kérdés
én általában dolgozni azért szoktam, mert muszály. a fizetésért. és akkor jönnek itt a nagy dumák hogy gyere ide melózni persze éhbérért, de mindig ilyenek vannak kiemelve, hogy jó csapat meg szép kártya meg motiváió és ilyen kreténségek
2022. aug. 2. 21:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Te mit csinálnál, ha lenne egy céged, ahol lehetőleg minél kevesebbért akarsz dolgoztatni embereket? Nyilván megpróbálod a lehető legvonzóbbá tenni a hirdetést. Legyen azért realitás érzéked. :) Ha nem tetszik, lapozz tovább.

Most őszintén, mit szeretnél? Adják fel úgy a hirdetést, hogy "gyere melózni, a fizu megalázó, kihasználunk, nem fizetünk túlórát, rendes pénzt alig kapsz, csak játékpénzt, jó lesz hidd el!"

2022. aug. 5. 15:41
 12/13 anonim ***** válasza:

#11 Alapból rosz mentalitás ha egy cég így gondolkodik, mivel a dolgozók a legértékesebb része a cégnek, ők termelik a valós profitot. És ez különösen igaz a specifikus tudást igénylő területekre.

Nekem ha lenne egy cégem akkor minden áron meg akarnám tartani azokat a dolgozóimat akik már rendesen ki vannak képezve és tudják hogy hogyan mennek a dolgok.

2022. aug. 5. 23:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Álomvilágban élsz picit, irigyellek érte. :)

Minden cég érdeke az, hogy a lehető legmagasabb profittal, a leghatékonyabban termeljen nyereséget. Igen, a dolgozó az egyik legfontosabb eleme, de egy vállalat nem szeretetszolgálat.

Ha Te valahol jól is érzed magad, azt gondolod, hogy meg vagy becsülve kellően, akkor is biztos lehetsz benne, hogy a céged jobban jár veled, mint ahogy azt Te képzeled, csak jó a látszat és valójában azért amit kapsz, neked így is jó. De hidd el, hogy nem mennek el a "falig" a cégek a fizetésekkel ott sem ahol igazán jól tudsz keresni. Amelyik cég annyira átlátszóan bután "csábít", mint ahogy a kérdés kiírója is aposztrofálta, az valószínűleg nem diplomás dolgozókra vadászik, azért ennyire átlászó. Minden fizetéses állás egy mézes-mázas csapda, csak van amelyiknek jobb a marketingje és a csomagolása. :) De tudom én, van az a pénz amiért az ember ezen nem gondolkozik.

2022. aug. 5. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!