Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért gondolja a legtöbb...

Miért gondolja a legtöbb munkaadó hogy bárkit ezzel el tud csábítani, velem a baj hogy erre nem izgulok be?

Figyelt kérdés
én általában dolgozni azért szoktam, mert muszály. a fizetésért. és akkor jönnek itt a nagy dumák hogy gyere ide melózni persze éhbérért, de mindig ilyenek vannak kiemelve, hogy jó csapat meg szép kártya meg motiváió és ilyen kreténségek
2022. aug. 2. 21:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Ezek mind szivatások, ahol ilyeneket írnak, ott sz@r a pénz.
2022. aug. 2. 21:51
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Sokan alomvilagban elnek, pld linkedinen ugy kell kihuzni a receuiterbol hogy mennyit akarnak a pozira adni... Senki se a flacos iroda vagy a ket oldalni bullshit szoveg miatt valt, foleg akkor nem ha a penz kevesebb
2022. aug. 2. 21:55
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
En eleve kiirom linkedinen, hogy mi a berigenyem es full csak HO, ha nem tudja megadni akkor ne farasszon.
2022. aug. 2. 22:00
 4/13 anonim ***** válasza:
98%
A legjobb, mikor előnyként tünteti fel, hogy van "túlóra lehetőség"..
2022. aug. 2. 22:07
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

Nekem eddig az ingyen kávé volt a kedvencem. Ahol eddig irodába dolgoztam mindig volt rendes kávégép kb ez az alap.

De a jó csapat és ilyen meg olyan tudás szerzési lehetőség duma is olyan hogy amm ja jó dolog ha jó a csapat de ezt így leírva amúgy se hiszi senki se el.

Én szeretem a munkámat és vannak dolgok amiért szívesen váltok, de önmagában ezek édes kevesek hozzá

2022. aug. 2. 23:35
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Mert az átlag magyar nem tud rendes állás hirdetést írni. Az érdemi rész 3 sor lenne, de kevésnek érzik, ezért mellé csapnak még valamit, hogy kitöltése a helyet. Jelzem ugyanez a probléma az önéletrajzok esetén is fennáll.

Egyébként nem elképzelhetetlen, hogy ezek motiváló tényezők legyenek, főleg a magasabban fizetett alkalmazottak körében.

2022. aug. 2. 23:39
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak a HR-es csajok bugyuta szövege, amit írnak az álláshirdetésbe.

Próbálják minél vonzóbbá tenni, minél többet bullshitelni. Valakit épp az fog meg a hirdetésben, hogy van ingyen kávé, vagy hogy modern iroda… Kinek mi az igény. Dolgoztam olyan informatikai cégnél, ahol minden nap ingyen gyümölcs volt 🤣 mint egy napközi… 🤣 Ja, viszont a munkatársak kibírhatatlanok voltak, nem maradtam ott sokáig az ingyen alma ellenére sem 🤣

2022. aug. 3. 05:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
En is dolgoztam olyan cegnel ahol ingyen kave, dunai panorama, minden nap gyumolcsnap. Mellette a konyhai mosogato (1 mosogato talca, 2 mosogatogep 300 emberre) egesz nap fel meter magasan pupozva a mosatlannal, a wc-ben minden nap mar reggel 7-kor oklendezteto szag, a kipufogogaz a parkolohazbol atjarta a kozossegi tereket es a deli szarnyban az irodakat, nem volt normalis arnyekolas az irodahaz oldalan, az atlag eletkor a cegnel valahol 20 es 25 kozott stb. Ezeket kihagytak az allashirdetesbol.
2022. aug. 3. 07:50
 9/13 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk is van a folyosón egy kávégép. Hozzáteszem, úgy fizetős, hogy valaki dolgozó foglalkozik vele. Nem ám "céges" pénzből... Gagyi az egész.
2022. aug. 3. 08:01
 10/13 anonim ***** válasza:
94%

Nekünk volt olyan, hogy először tök ingyen volt a kávé.

Aztán kitalálták, hogy csak napi 3 kávé van ingyen.

Utána jött, hogy korlátlan kávé, de csak max 3 óránként. Na, ez kiverte a biztit és rövid úton visszaálltak a napi 3 ingyenkávéra.

2022. aug. 3. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!