Miért gondolja a legtöbb munkaadó hogy bárkit ezzel el tud csábítani, velem a baj hogy erre nem izgulok be?
Nekem eddig az ingyen kávé volt a kedvencem. Ahol eddig irodába dolgoztam mindig volt rendes kávégép kb ez az alap.
De a jó csapat és ilyen meg olyan tudás szerzési lehetőség duma is olyan hogy amm ja jó dolog ha jó a csapat de ezt így leírva amúgy se hiszi senki se el.
Én szeretem a munkámat és vannak dolgok amiért szívesen váltok, de önmagában ezek édes kevesek hozzá
Mert az átlag magyar nem tud rendes állás hirdetést írni. Az érdemi rész 3 sor lenne, de kevésnek érzik, ezért mellé csapnak még valamit, hogy kitöltése a helyet. Jelzem ugyanez a probléma az önéletrajzok esetén is fennáll.
Egyébként nem elképzelhetetlen, hogy ezek motiváló tényezők legyenek, főleg a magasabban fizetett alkalmazottak körében.
Ez csak a HR-es csajok bugyuta szövege, amit írnak az álláshirdetésbe.
Próbálják minél vonzóbbá tenni, minél többet bullshitelni. Valakit épp az fog meg a hirdetésben, hogy van ingyen kávé, vagy hogy modern iroda… Kinek mi az igény. Dolgoztam olyan informatikai cégnél, ahol minden nap ingyen gyümölcs volt 🤣 mint egy napközi… 🤣 Ja, viszont a munkatársak kibírhatatlanok voltak, nem maradtam ott sokáig az ingyen alma ellenére sem 🤣
Nekünk volt olyan, hogy először tök ingyen volt a kávé.
Aztán kitalálták, hogy csak napi 3 kávé van ingyen.
Utána jött, hogy korlátlan kávé, de csak max 3 óránként. Na, ez kiverte a biztit és rövid úton visszaálltak a napi 3 ingyenkávéra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!