Kezdő gipszkartonosként itthon vagy külföldön?
Figyelt kérdés
A mérgező munkahelyi légkör és az előrelépés/jövőkép teljes hiánya szeretnék váltani, és a gipszkartonos/szárazépítő képzéssel szemezgetek. Szeretném majd jól csinálni, hogy idővel a saját főnököm legyek, esetleg legyen egy kis vállalkozásom.
Mit tanácsolnátok, hol lenne érdemes elhelyezkedni kezdőként, ahol megszerezhetném a kellő tapasztalatot? (Alapvetően is, de egy 3 hónapos képzésnél gondolom főleg majd csak a munka során alakul ki a rutin)
Ausztria/Németország mellett a pénzen kívül talán a munkamorál és a minőség szólna. Itthon természetesen a család közelsége az ami sokat jelentene.
2022. aug. 2. 10:29
1/3 anonim válasza:
Mindenképp Ausztriát választanám. Főleg, ha saját főnököd akarsz lenni, akkor azért ahhoz kell majd egy kezdőtőke (szerszámok, munkaautó), amit sokkal hamarabb összeraksz külföldi fizetésből.
2/3 anonim válasza:
Vigyázz a külföldi munkával én úgy jártam hogy már haza se akarok jönni, Ausztriában kezdtem most Svájcban vagyok. Nem csak a pénz számít, nyilván az is jóval több. Itt is a magam ura vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!