Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elkezdeni dolgozni itthon egy...

Elkezdeni dolgozni itthon egy multinál majd kimenni külföldre ugyanahhoz a céghez egy másik székhelyén lehetséges?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem dolgozni a Cognizant-nál. Nagyon jó a fizetésem, a munka is tetszik. Viszont nekem a párom külföldön él Olaszországban. Érdekelne hogy ha most még nem is (mert nemrég kezdtem el csak dolgozni) de később lehetséges lenne az olaszországi székhelyén folytatni? Úgymond átvennének? Kinél kellene ezt megkérdeznem? Vagy ilyenkor semmi köze egyiknek a másikhoz?
2022. máj. 29. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Cegfuggo, de altalaban lehetseges.

Kerdezd meg a HR-t.

2022. máj. 29. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul, igen. Amikor én multinál dolgoztam, többen is kerültek így ki pl. Németországba és Hollandiába.
2022. máj. 29. 21:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehetni lehetséges - de olyan 100-ból 1 a reális esély rá, hogy kiküldetésbe küldjenek ki.

Arra több esély szokott lenni, hogy átjelentkezz a kinti székhelyhez (értsd - saját költségen kiköltözöl és ottani törvények szerint vállalod a kinti munkát)

2022. máj. 29. 22:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen ez a saját döntésed. Ha jól dolgozol, akkor a legtöbb multinál ezek pályázható pozíciók, és csak tőled függ, hogy mész-e vagy nem. Elég nehéz döntés, és félelmetes, de én mindenképp megpróbálnám.
2022. máj. 29. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:
65%

Lehetséges persze.

De ezt miért nem ott kérdezed?

Csak beszélgetés szintjén a kollégáktól mondjuk, hogy hallottak-e már ilyen esetről

2022. máj. 29. 22:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Valójában nem is a kiküldetés a fontos hanem pontosan az hogy átjelentkezzek amit természetesen vállalok a saját költségeimen (költözés stb.) csak biztosra akarom tudni hogy "felvesznek" oda vagyis hogy már alapból tudjak menni. Ebben az esetbeb arra vagyok kíváncsi hogy ilyenkor a budapesti cég felveszi-e a kapcsolatot a külföldivel hogy jelezze van itt valaki aki menne... vagy ezt csak egyedül magam intézhetem és reménykedhetek a csodában hogy felvesznek oda?
2022. máj. 29. 23:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze, ha olyan a cég, akkor ők intézik el. Viszont ez azon (is) múlik, hogy van-e kint olyan projekt, amit ott végeznek. Ha a jelenlrgi projekteden maradnál és kintröl akarsz dolgozni, azt nem szokták engedélyezni.
2022. máj. 30. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!