Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nőhet a munkanélküliek száma...

Nőhet a munkanélküliek száma az országban a mostani gazdasági helyzet miatt?

Figyelt kérdés
Fognak becsődölni cégek az infláció, a rezsi és az üzemanyagárak miatt? Lesz munkanélküliség?

2022. aug. 2. 09:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az iparban szerintem nem lesz nagy létszámleépítés, én inkább a vendéglátóipar, szolgáltatóiparban dolgozók létszámcsökkentését tartom valószínűnek.

Pl. a 2000 fős falumban most zárták be az utolsó kocsmát, 2 alkalmazott mehetett is munkát nézni.

Észak-Fejér megyei vagyok, és itt még mindig van túlóra minden gyárban, alig van ember, hozzánk is csak cigányok, ukránok, alkoholisták jönnek dolgozni, normális embert képtelenség találni.

2022. aug. 4. 18:51
 12/15 anonim ***** válasza:
75%

Győrben is ez van, ahogy a 11-es írta.

és itt még mindig van túlóra minden gyárban, alig van ember, hozzánk is csak cigányok, ukránok, alkoholisták jönnek dolgozni, normális embert képtelenség találni.

2022. aug. 4. 19:33
 13/15 Bferike ***** válasza:
71%
Természetesen nagyon sok vállalkozás fog tönkre menni az elkövetkező két évben.
2022. aug. 4. 20:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szolgáltatás és kereskedelem vissza fog esni (nem fog senki műszempilláztatni, újabb rucit venni csak úgy), mert örülni fognak az emberek, ha meg tudnak élni. Gyárak csak akkor fognak munkanélkülieket ontani, ha netán leállnak gáz-és áramhiány miatt. Vagy ha külföldről nem jön alkatrész, mert épp ott állta le valami gyár. (Kína-Taiwan éles háborúja esetén sajnos lesz rá esély)
2022. aug. 5. 06:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Majd mennek át képezni magukat gyorstalpaló OKJ-ra, lesz még több kokler építőipari munkasunk.
2022. aug. 5. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!