Nőhet a munkanélküliek száma az országban a mostani gazdasági helyzet miatt?
Szerintem nem. A magyar vállalkozót ismerve, ennek okán fog még több feladatot akasztani a munkavállaló nyakába, mindenféle ideológiával kiszínezve, a sok hiteles meg is fogja csinálni, nem lesz más választásuk.
Akinek meg amúgy sincs semmilye, el fogja hagyni az országot, küzdjön csak a maradék.
Az adott cég vagy megadja a nagyobb bért havonta a dolgozóinak, vagy lehúzhatja a rolót.
Mert senki nem fog olyan fizetésekért dolgozni, amiből nem tud megélni.
Ahogyan hónapokkal ezelőtt, már meg írtam több kérdéshez is, a jelenlegi ár stopot nem lehet a végtelenségig fenttartani. Rezsicsökkentés részleges eltörlése, a mai napig tisztázatlan hogy kire milyen szabályok vonatkoznak.
Az üzemanyag árakat a piaci árakra kell szabályozni, és akkor nem lesz keveredés, hogy ki tankolhat és mennyit... stb...Kíváncsi lennék hogy ki fog kifizetni 1000 ft/ 1 liter üzemanyagért, jóval kevesebben mint most.
A kormánynak kevesebb eu-s pénzt kellett volna lopnia, 2018-ban be kellett volna vezetni-e az eurót, amikor még volt neki rá alkalma, és akkor most nem tartanánk ekkora sz@rban.
Biztos hogy lesz munkanélküliség, de hogy mennyien lesznek ez csak kormánytól függ, és cégektől.
"Mert senki nem fog olyan fizetésekért dolgozni, amiből nem tud megélni."
Hidd el én is azt mondom, hogy legyenek magasabbak a fizetések, de pont azért jó a kormánynak az észnélküli hitelfelvétel, mert így röghöz is köti a társadalom jó részét. És sajnos lesz olyan réteg, aki csak azért hajlandó lesz dolgozni, hogy a havi kiadásaira kifizesse az összes bevételét, mert különben elveszítené a lakhatását. Egyszerűen sokaknak nem lesz más választása, ahogy az első hozzászólásomban is írtam.
"Kíváncsi lennék hogy ki fog kifizetni 1000 ft/ 1 liter üzemanyagért"
Az aki még mellé megveszi a 2000 ft/dobozáras cigarettát és elszív belőle napi 1-1,5 dobozzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!