Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi lehet az oka annak, hogy a...

Mi lehet az oka annak, hogy a külföldi munkavállalós fb csoportok taglétszáma naponta több ezer fővel nő?

Figyelt kérdés
Továbbá eddig az volt a jellemző, hogy a munkaközvetítők posztolják az állásajánlatokat, mostanábsn viszont naponta több tucat álláskereső ír, hogy azonnal munkára lenne szüksége, lehetőleg szállással és étkezéssel.

2022. aug. 2. 03:01
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Jon a tel es a tucskok kezdik erezni a nyomast
2022. aug. 2. 05:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi is lépünk, nincs ezen semmi meglepő.
2022. aug. 2. 06:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Itthon is dolgoznia kell, de cserébe éhen döglik, mi a kérdés?

Még jó, hogy menni akar.

2022. aug. 2. 07:27
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
Akinek nem volt elég mély ütés az áprilisi választás eredménye, mostmár az is ráébredt, a rezsiemelés miatt, h menni kell.
2022. aug. 2. 10:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

#4:

Meg ezekért:

-fizetést nem nagyon lehet növelni (valakinek csak hasonló munkakör az esélyes)

-drágulnak a kaják

-nő az ingatlanok ára, egyedül hitelből megvéve szinte lehetlen küldetés

-Kata eltörlése

-Nem túl jó oktatási rendszer

-Nem túl jó eü rendszer

-Unióból való kilépés esélye

2022. aug. 2. 12:11
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
Prime Minister Mihály Viktor Orbán Dr. Miniszterelnök Úr kapzsi életmódja a fő ok.
2022. aug. 2. 13:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Brutális, tömegével. Én is most akarok kimenni, pont megszereztem a szükséges középfokú nyelvvizsgát és van 5-5 év gyakorlatom két hiányszakmában. Nem tudom mennyi magyart bírnak el nyugaton, de attól tartok, ennek nem lesz jó vége.
2022. aug. 2. 14:10
 8/10 anonim ***** válasza:
94%
7. Hiànyszakmák egyikében biztos van esély. Melyik országot nézted?
2022. aug. 2. 18:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Melyik ez a csoport?
2022. aug. 2. 19:22
 10/10 A kérdező kommentje:

#8 Ausztria

#9 Ausztriai munka magyaroknak. Egyszerűen már végig sem tudom görgetni annyian írnak, egyedül, családdal, anyuval, feleséggel, gyerekekkel mennének azonnal. Tanárok, mérnökök, szakik, bármi jó, lehet segédmunka, kapálás, bodzaszedés, csak minél hamarabb xd

2022. aug. 3. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!