Hol szoktatok munkát keresni?
Nem égető, csak nézelődök.
Eddig egy munkahelyem volt, de oda is ajánlással kerültem be, így nem igazán van tapasztalatom ebben.
A Profession-t böngésztem abban a megyében, ahol élek, de mintha ugyanazokat a pozíciókat görgetném újra és újra:
- random eladó
- random értékesítő
- random ingatlanos
- ilyen-olyan developer
- random operátor
- random gépkocsivezető
- random projekt manager
Hát kb ennyi. Más nincs? Ti hol szoktatok nézelődni?
Köszönöm a válaszokat.
Linkedin, profession.
Igaz én a random developer kategóriába esek.
"random developer" ként én főleg linkedint használok, mert ha nem keresek állást akkor is gyakran megkeresnek állásajánlatokkal.
Amúgy jó lenne tudni, hogy milyen jellegű állást keresel, meg hogy milyen jellegű cég a cél, kis, közép vagy nagyvállalat.
Plusz nem böngészni kell hanem konkrétan rákeresni a kategóriára különben azt fogod látni amiből épp nagy hiány van
Én elsősorban céltudatosan szoktam állást keresni, tehát nem csak beírom a helyet és dobjon fel mindent az agysebész főorvostól a cirkuszi zsonglőrig, hanem leszűröm a munkakört amit be szeretnék tölteni...
Linkedin, nofluffjobs, profession oldalakat használom elsősorban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!