Ki milyen munkát ajánl ahol sokat lehet keresni?
Informatikusként lehet nagyon sokat keresni, ha azt kitanulod, és jól csinálod, abból lehet legjobban megélni.
Első körben én lehet, hogy próbálkoznék nagyobb cégekhez beadni önéletrajzot, ahol pénzügyis kollégát, könyvelőt keresnek. Ha nagyon belejönnék a könyvelésbe, akkor lehet, hogy vállalkozó lennék és vállalnám egyéni vállalkozók, BT-k könyvelését.
Valami gyerekfelügyelő vagy bébiszitter meló releváns, hisz csak abban van gyakorlatod. Nem kellett volna lelépned onnan 1 év után. Nyilván nem a fizu a bajod, hanem, hogy csúnyán váltatok el. Gondolom mikor felvetették magad oda, akkor állítottad, hogy dolgozni szeretnél... Majd utolsó percben szóltál, hogy terhes vagy, mész...
Nem csoda, hogy nem látnak viszont szívesen. Ja, és meg fizuemelést is elvárnak, vicces.
Amúgy szobafestők, kőművesek, pénztárosok jól keresnek, és hamar kitanulhato szakmák.
1 válaszolónak köszönöm!
Többinek meg nem fogok magyarázkodni, én tudom hogy miért alakult ez így és senki más ne ítélkezzen. Ha valami nem tetszik akkor minek foglalkozol velem?! Lépj tovább!
Pénzügyesként a nagyobb cégeknél folyamatosan túlórázni kell,nem könnyű a helyzeted, a 2 gyerek mellett egy fix munkaidős helyet kellene találnod.
Én megnézném, hogy milyen hirdetések vannak, aztán érdeklődnék. Akár önkormányzatnál, vagy akár állami helyen, pl, iskolánál, kórháznál, vagy más olyan helyen, ahol a hétvégém szabad. Én nem dolgoznék hétvégén két kisgyerek mellett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!