Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gépi és CNC forgácsolónak...

Gépi és CNC forgácsolónak vagy villanyszerelőnek éri meg jobban tanulni manapság? Fizetés és munkalehetőségek szempontjából. Elsősorban külföldön szeretnék majd elhelyezkedni.

Figyelt kérdés

2022. júl. 31. 21:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
31%
Autószerelő vagy autóvillamossági szerelő. Villanyszerelőnek nem éri meg menni.
2022. aug. 4. 14:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Gázszerelőnek már igen
2022. aug. 4. 16:20
 13/21 anonim ***** válasza:
48%

Az autószerelő és az autóvillamossági is olyan, hogy nehéz vele vállalkozást indítani, mert egy saját műhely többtízmilliós beruházás.

Építőipari szakmát érdemes tanulni.

2022. aug. 4. 16:21
 14/21 anonim ***** válasza:
38%
Mintha egy normális szakinak nem kéne több milliót beletolni a vállalkozásba, ok most volt pár CSOK huszár kamu vállalkozó, de nem lesz ez így mindig, nem a kezdőknek áll a pálya. Autó villamossági amúgy kevesebb szerszámot igényel, és ezen belül is lehet specializálódni.
2022. aug. 5. 07:58
 15/21 NTBS ***** válasza:
70%
Mindkettő. Ha külföldön akarsz dolgozni, talán az ott élők körében kellene érdeklődni.
2022. aug. 6. 14:55
 16/21 anonim ***** válasza:
27%

Egyik ismerősömnek villanyszerelő a szakmája.

Ezután szerzett egy kis tapasztalatot majd felvonókra specializálódott (liftek, teheremelő liftek, mozgólépcsők). Maszek vállalkozóként gennyesre keresi magát. Farmerban jár dolgozni, tiszta munka. Sok szerszáma nincs, kis túlzással pár csavarhúzókészlet, ehez inkább műszerek kellenek. A céges autó egy kombi Volkswagen Passat.

2022. aug. 6. 16:43
 17/21 anonim ***** válasza:
51%

villanyszerelő

az egyik osztálytársam apja csak garázskapukkal foglalkozik semmi mással

csak ő dolgozik egy öt fős családban, nagyon jól élnek.

2022. aug. 6. 18:47
 18/21 anonim ***** válasza:
59%
És mire eljutsz idáig mint az ismerősök ismerősei az kb 7-8 év tapasztalat, de nekem ezek a gennyesre keresi magát storyk santitanak persze gennyesre dolgozza magát mellette.
2022. aug. 8. 09:26
 19/21 anonim ***** válasza:
25%
Én nem tanultam szakmát, elmentem futárnak. Mindig félretettem az összes pénzt, és az egyik lakásom már ki van adva albiba. Még egyet akarok majd venni. És közben meg is húztam pár csajt, akik pizzát rendeltek és "kolbászt" is kértek. Főleg házibulikra jellemző.
2022. aug. 15. 12:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Jóvan #19-es pistike, mennyé' vissza inkább tüntetni az Erzsébet hídra, az estimeséket hagyd meg anyukádnak.
2022. aug. 15. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!