Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Villanyszerelőként van munkale...

Villanyszerelőként van munkalehetőség?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rettenetes gyenge fizetésért. Most lesz egy OKJ műszaki informatikus végzettségem, csak papír tudás nélkül.

Gyengeárammal foglalkozom általános iskolás korom óta, tudás szintén semmi, mert ugyan olyan iskolába jártam, ahol ezt tanítják, mégsem tanítottak szinte semmit. Magán úton megtanultam egy-két dolgot, pénzt is kerestem vele de mind egyszeri lehetőség volt és megszenvedtem vele.

Nyomtatott-áramkör tervezéssel nincs gondom, de ebből nem hiszem, hogy meg lehet élni egyéb tudás nélkül.

Jövőre kezdem az egyetemet villamosmérnök szakon de a matek miatt nem hiszem, hogy sikerül elvégezni. A szakmai részétől nem félek, de matekból rettenetes gyenge vagyok. Meg ott a nyelvvizsga is, az is veszett ügy.

Ha mégsem sikerülne diplomát szereznem, és megcsinálok egy villanyszerelő végzettséget, van esélyem dolgozni valahol? Mert nagyon nem szeretnék munkanélküli lenni 20-on néhány évesen...

2013. ápr. 25. 19:49
 1/1 anonim ***** válasza:
en is ebben utazok, evek óta külföldi országokat járom, hogy legyen valami eredmenye (most nemetben vagyok, de megfordultam hollandban, belgiumban, franciában....) ilyen az epitőipar... viszont tanulj idegen nyelvet (szakmait!!!!) az nagy előny!
2013. ápr. 27. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!