Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van valami jó munka ahol...

Van valami jó munka ahol nagyon sokat fizetnek?

Figyelt kérdés

Bármit is kell ott csinálni

Bár amit egy lány el képes végezni :)

Mivel sokat nagyon sokat össze szeretnék gyüjteni (ház, auto stb) és valami jó fizetésű munkát szeretnék a jövőben

(Holnap kezdek dolgozni szakácsnő ként, de a későbbiekbe valami jobb munkát szeretnék xd)

2022. júl. 28. 15:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

7: Az életem során a lábamat sem raktam be Magyarországra szóval külföldön élek <3

6: Nem lesz belőlem qurva szóval megnyugodhatsz <3

5: nagyon vicces vagy, de inkább másnak add ne nekem köszi ಠಿ_ಠಿ

8: Áruld te a segged ha akarod, de én nem fogom ಠಿ_ಠಿ

2022. aug. 5. 06:21
 12/16 anonim válasza:
100%
Jol hangzik !! Vicceltem de amugy nem arra gondoltam :D h ku**a leszel ,hanem chips árus a cheetossal...Na es. Siker van kkinn?
2022. aug. 5. 06:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetted be az életedbe a lábad, akkor hogy tudsz ilyen folyékonyan beszélni magyarul?
2022. aug. 5. 07:39
 14/16 A kérdező kommentje:
Mivel a szuleim magyarok pl?
2022. aug. 5. 15:03
 15/16 veterán vas ***** válasza:

"...valami jó munka..."

Ha a szüleid magyar származásúak, akkor bizonyára ismerik azt a régi mondást:

Jó munka és szép temetés NINCS. :D

2022. aug. 5. 15:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Bogaram, hány éves is vagy? 18? Luxus prost...i még lehet belőled. Az jól keres. Főleg Hollandiában a piros lámpás negyedben.....
2022. aug. 5. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!