Van valami jó munka ahol nagyon sokat fizetnek?
Figyelt kérdés
Bármit is kell ott csinálni
Bár amit egy lány el képes végezni :)
Mivel sokat nagyon sokat össze szeretnék gyüjteni (ház, auto stb) és valami jó fizetésű munkát szeretnék a jövőben
(Holnap kezdek dolgozni szakácsnő ként, de a későbbiekbe valami jobb munkát szeretnék xd)
2022. júl. 28. 15:54
11/16 A kérdező kommentje:
7: Az életem során a lábamat sem raktam be Magyarországra szóval külföldön élek <3
6: Nem lesz belőlem qurva szóval megnyugodhatsz <3
5: nagyon vicces vagy, de inkább másnak add ne nekem köszi ಠಿ_ಠಿ
8: Áruld te a segged ha akarod, de én nem fogom ಠಿ_ಠಿ
2022. aug. 5. 06:21
12/16 anonim válasza:
Jol hangzik !! Vicceltem de amugy nem arra gondoltam :D h ku**a leszel ,hanem chips árus a cheetossal...Na es. Siker van kkinn?
13/16 anonim válasza:
Ha nem tetted be az életedbe a lábad, akkor hogy tudsz ilyen folyékonyan beszélni magyarul?
14/16 A kérdező kommentje:
Mivel a szuleim magyarok pl?
2022. aug. 5. 15:03
15/16 veterán vas válasza:
"...valami jó munka..."
Ha a szüleid magyar származásúak, akkor bizonyára ismerik azt a régi mondást:
Jó munka és szép temetés NINCS. :D
16/16 anonim válasza:
Bogaram, hány éves is vagy? 18? Luxus prost...i még lehet belőled. Az jól keres. Főleg Hollandiában a piros lámpás negyedben.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!