Csak Magyarországon van ekkora verseny a munkahelyekért?
Egyébként jobb helyneken ahol a föni rendet tart, korrektek a fizetések, meg van szürve a társaság, ott kevésbé jellemzö, és igen itthon is vannak ilyen jobb helyek, úgy ahogy külföldön is vannak sz@rabbak.
Persze láttam olyat is hogy 3 ezer forint bérkülönbség miatt( havi rendes munkabér, nem napidíj vagy beugrós bér) majdnem egymás nyakának ugrottak, szitkozódás, kiabálás stb. Ez egy patika volt, nök egymás között az oltözöben.
10 évet éltem Nyugat-Európában, szerintem ott pont hogy méginkább erős a verseny. A helyiek mellett rengeteg ugye a bevándorló akik tovább növelik a jelentkezők számát, szóval tényleg sokkal nehezebb kitűnni és megszerezni egy-egy jobb pozit. Lehet, hogy nem megy nyíltan az egymásra acsarkodás, de a verseny a magyarnál 10x komolyabb.
Mikor hazaköltöztem meg voltam lepve, hogy mennyire könnyen kaptam itt interjúkat és ajánlatokat különböző munkákra. Az elvárt szint is klasszisokkal alacsonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!