Két diplomával (BA, MA) és három szakmával (idegenvezető, fordító, utazás ügyintéző) mennyi a reális kezdő fizetés?
Figyelt kérdés
Például ha egy cégnél szeretnék elhelyezkedni alkalmazottként és lenne bértárgyalás, kezdőként mennyi nettó fizetést kérhetnék?2022. júl. 26. 11:39
1/28 anonim válasza:
Arra gondoltál már, hogy esetleg leírd azt is, hogy milyen pozícióban?
2/28 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy hogy milyen diplomád van és milyen céghez akarsz jelentkezni.
3/28 A kérdező kommentje:
Bocsánat, japán cégnél helyezkednék el.
2022. júl. 26. 12:06
4/28 anonim válasza:
De japan cegnel milyen pozicioban? Nem mindegy, hogy penzugyon kezdesz, ugyfelszolgalaton, takaritokent, recepcioskent, asszisztenskent, vagy a suzuki gyarban szalagmunkaskent. Multiknal amugy se a vegzettsegedre kapod a penzt, hanem a pozicionak van egy bersavja.
5/28 anonim válasza:
Milyen diploma? Amugy ez egy kamu, hogy ez ketto, a bolcseszek csinaljak ezt, hogy kettonek szamoljak.
6/28 anonim válasza:
Attól függ, milyen diploma és milyen pozíció.
7/28 A kérdező kommentje:
Gondolom fordító és tolmács pozícióban, de most fogom végezni az MA diplomát japán szakon és egyelőre nem tudom, hogy még milyen pozícióban lehet elhelyezkedni az elvégzése után. Nekem a fordító/tolmács lenne a cél.
2022. júl. 26. 12:14
8/28 anonim válasza:
Szoval egy nyelvszakos bolcsesz vagy, de meg te is cikinek erzed ezt, ezert ugy fogalmazol, hogy “ketdiplomas” vagy 😀brutto 400.
9/28 A kérdező kommentje:
Elnézést, de én egyáltalán nem érzem cikinek azt, hogy emelt szinten beszélek Japán nyelven. Megvannak a terveim, egyéni vállalkozó szeretnék majd lenni, de gondoltam erdeklődök, hogy mi az átlag fizetés amit diplomával és különböző végzettségekkel el lehet kérni. Két diplomát írtam, mert nem csak BA de MA diplomám is lesz, nem értem ezzel mi a probléma. Ha egynek számít, akkor egynek számit, nem az a lényeg.
2022. júl. 26. 12:24
10/28 anonim válasza:
Van egy finn-japán szakos barátunk, őt mindig azzal szivattuk, nagy jövője lehet a f1-ben, ha Raikkönnen a Hondához megy 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!