Milyen home office lehetőségek vannak még amivel akár meg is lehet gazdagodni?
Mivel nem érdekel különösebben semilyen szakma, 2 lehetőség közül választhatok az életben.
1. Az egész életemet fizikai meg mindenféle sz*rpucoló munkákkal fogom eltölteni minimálbérért (nagyon nem akarom)
2. Leülök a gép elé és elkezdek keményen tanulni azért hogy minőségi életet élhessek,megbecsült ,jól fizetett munkával. És itt még hozzátenném azt is hogy legyen ebben a karrierben meggazdagodási lehetőség is. Hogy itt már ne is beszéljünk munkáról hanem akár freelance lehetőségről.
Amit próbáltam: programozás, sok pénzt lehet keresni vele ,szerintem eléggé nehéz. De elgondolkoztam azon is hogy biztos létezik olyan dolog is amivel mégtöbb pénzt lehet keresni de könnyebb mint a programozás. Pl amiket néztem de nem próbáltam az a marketing : affiliate,copywriting,blogirás meg ilyenek. Csak asszem ide nagyon jó ötletek kellenek. Olvastam hogy ezekkel is rengeteget lehet keresni,kevesebb erőfeszítéssel mint a programozás. Teljesen mindegy hogy mit csinálok ,bármit szeretek gépen dolgozni,csak az a kérdés hogy melyikkel járok majd a legjobban .
Ti mit gondoltok ezekről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!