15 éves lányomnak milyen nyári diákmunka lehetősége van Debrecenben vagy környékén?
15 évesen még a tanulásra kéne fókuszolni. Pl.: Nyáron felkészülni egy nyevvizsgára.
Kicsit úgy érzem te akarod, hogy ő dolgozzon nem fordítva, mert te rakod fel a kérdést helyett, amibe leírod, hogy közösen kerestek.
Ezt nem neki kéne akarni?
Jaj de olyan rossz vagy előző.
Én ennyi idősen másra sem vágytam csak hogy egy kis saját pénzhez jussak amit elkölthetek magamra, pláne hogy nem is álltunk túl fényesen anyagilag. Az más kérdés hogy én se nagyon találtam diákmelót csak mikor már 18 elmúltam.
Ebben a helyzetben és ennyi idősen semmi. Sok helyen 16 év minimum, és ahogy írtad is, hamar betelnek a helyek.
Különlegesebb hobbival vagy tudással van esély pénzt keresni ennyi idősen. Pl. én weboldalt és word doksikat szerkesztgettem ismerős vállalkozónak. Ismerős fia kézzel nevel madarakatt és azokat adja el szülők segítségével.
Sokkal-sokkal előbb kell elkezdeni keresgélni.
16 év alattit én pl. semmiképp nem alkalmaznék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!