Elő szokott fordulni, hogy egy állásnál a kért fizetésnél nagyobb összeggel vesznek fel?
Pl. mert azt már túl kevés az abban a munkakörben dolgozókéhoz képest.
Vagy ha pl. valaki túl keveset mond, akár mert félreinformált a beosztásnál megszokott fizetéssel kapcsolatban, akkor a munkáltató örül magának és ezzel a kevesebb fizetéssel veszik fel?
#10: Igen, tudom, hogy én voltam a hülye. Az volt a baj, hogy cégen belül pozit váltottam. Bekerültem egy kicsi, összeszokott csapatba, ahonnan kinéztek, a főnök sem igazán kedvelt, pedig tényleg mindent beleadtam. Mindig az volt a bajuk, hogy nincs meg a "visibility".
7 év után jöttem el egy tömeges felmondási hullám alatt, ugyanis a cég felvett egy nagyon rossz irányt, így sok olyan ember is felmondott, akik már 10+ éve ott voltak.
Mindegy, nem bánom. A CV-ben jól mutat a 7 év nagy multi, most meg olyan munkám van, amit szeretek, sikeres vagyok benne és kötel kétszer annyi a fizetésem, mint a multinál volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!