Dolgozik valaki teljes munkaidőben mekiben?
Asszem csak akkor lehet irodára ha ledolgoztál a konyhán már x időt, vagy diplomád van. De javítsatok ki, csak mintha ezt olvastam volna.
Én a sima éttermbe jelentkeztem.
Igazából az, hogy milyen mekiben dolgozni az nagyban függ attól, hogy melyik mekibe mennél, ott milyen csapat van, mennyire van emberhiány a leendő munkahelyeden stb. Én egy kisebb étteremben dolgoztam Budapesten (Boráros tér) 6 évvel ezelőtt diákmunkásként. Kasszáztam és néha betologattam a tálcás kocsikat a vendégtérből. Nekem különösebben nem volt bajom a munkával. Pörgős volt, de betanítottak rendesen és a csapat akkor ott viszonylag jó volt.
Ma már az összes budapesti meki kb. kioskos rendeléssel működik plusz van házhoz szállítás is, szóval sokkal több vendéget szolgálnak ki, ergo szerintem tök más lehet ma mekiben dolgozni mint amikor én dolgoztam. De amúgy szerintem nem olyan vészes, mint amilyennek leírják az emberek, átmenetileg teljesen jó. Számomra különösen jó volt az, hogy teljesen rugalmasan mehettem, amikor ráértem. Pont mostanában gondolkodom azon, hogy visszamegyek idén szeptembertől diákként egy Mekibe dolgozni suli mellett, mivel munkát szeretnék vállalni, de csak nagyon rugalmatlanul érek majd rá melózni. Főállású dolgozóként viszont valószínűleg nem Mekiben gondolkodnék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!