Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen megaláztatásokat...

Milyen megaláztatásokat viselsz el a munkahelyeden?

Figyelt kérdés

Nekem ez már sokadik (kb 12 ik) melóhelyem, volt ennél jobb is (pénzbe), de a mostani gazdasági helyzetben bla bla bla.. Szal ismerem a dörgést.

Szóval ma volt próbaidős vizsgám jóval a határidő előtt, és úgyérzem készültem is rá eleget, de most, hogy túl vagyok rajta , és mégcsak egyértelmű választ se kaptam hogy most mehetek, vagy maradok

kb úgy érzem magam mint akinek a fejére léptek és sgbekúrták szárazon..

Bocs a hasonlatért, de azt hiszem ez a legkifejezőbb.

Lényegében próbaidő után, -illetve még le sem telt- várnának el többéves tapasztalatokra épülő tudást?!?

Azt gondolom, az egész csak az alázásra ment..

Vagy most akkor mi van?!?!

Hasonló cipőben valaki? Vagy más sztorik?

2010. szept. 21. 19:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
kb olyanokat h elmondanak minden sz*rnak, és emberi mivoltomban sértenek meg, személyeskednek..inkább felmondtam és a felmondási idő alatt táppénzen keresek mást... idegileg nem akarok tönkremenni már fiatalon
2010. nov. 5. 14:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Harmadik vagyok, milyen konkrétumot szeretnél? Semmivel nem voltem kevésbé konkrét, mint te a kérdésedben, nézd meg és légy szíves, ne alkalmazz kettős mércét.

Annyit tudunk rólad, hogy gyártósori meló egy multinál. Ami egyébként tipikusan a sz0patós munka, mivel könnyen cserélhetők ott az emberek.

Én egy kis informatikai cégnél dolgozom, elsősorban design és felülettervezés a feladatom, de emellett néha adminisztratív teendők is akadnak (mivel lány vagyok, jobb a szervezőképességem, valamint mivel én vagyok az egyetlen lány, ha ügyfél jön, akkor titkárnőt játszom és viszek nekik kávét - ez azért vicces, mert amúgy mindenki magának szokott főzni, nem munkaköri kötelességem, de így profibb hatást kelt a cég. Főleg amikor olyan a megbeszélés témája, hogy bemegyek mint titkárnő, aztán leülök mint designer, hogy megvitassuk a részleteket az ügyféllel - olyankor csak les, hogy itt még a titkárnő is ilyen képzett? :D:D:D)

Tudom, hogy te most azt vártad, hogy itt mindenki szidni fogja a munkaadókat, de szerencsére vannak még normálisak is :)

2010. nov. 5. 15:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Kérdező!

05:23-os vagyok, aki "hálálkodott", és akire írtad, hogy baromi képmutatás szagú... Most nem azért, de te annyit kérdeztél, hogy "milyen megaláztatásokat viselünk el a munkahelyünkön", én pedig írtam, hogy semmilyet, mert vállalkozó vagyok, és nincs főnököm, se munkahelyem.

Ezen mi a képmutatás, elmondanád? Tényleg érdekelne. Tényeket írtam le, és elmagyaráztam, hogy vállalkozó vagyok! Mert ha mondjuk a főnökömnek nyalnám a seggét, akkor megérteném, hogy azt mondod, képmutató vagyok,de így nem.

Egyébként tessék, kifejtem részletesen: tervezőgrafikusként végeztem, webdizájnnal foglalkozom, a megrendelőimmel e-mailben megbeszélem, mit kérnek, közlöm a díjszabást, elvégzem itthon a munkámat, majd átadom nekik a kész anyagot. Ennyi. Remélem nem voltam képmutató, és elég részletes voltam.

2010. nov. 5. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!