Milyen megaláztatásokat viselsz el a munkahelyeden?
Nekem ez már sokadik (kb 12 ik) melóhelyem, volt ennél jobb is (pénzbe), de a mostani gazdasági helyzetben bla bla bla.. Szal ismerem a dörgést.
Szóval ma volt próbaidős vizsgám jóval a határidő előtt, és úgyérzem készültem is rá eleget, de most, hogy túl vagyok rajta , és mégcsak egyértelmű választ se kaptam hogy most mehetek, vagy maradok
kb úgy érzem magam mint akinek a fejére léptek és sgbekúrták szárazon..
Bocs a hasonlatért, de azt hiszem ez a legkifejezőbb.
Lényegében próbaidő után, -illetve még le sem telt- várnának el többéves tapasztalatokra épülő tudást?!?
Azt gondolom, az egész csak az alázásra ment..
Vagy most akkor mi van?!?!
Hasonló cipőben valaki? Vagy más sztorik?
Harmadik vagyok, milyen konkrétumot szeretnél? Semmivel nem voltem kevésbé konkrét, mint te a kérdésedben, nézd meg és légy szíves, ne alkalmazz kettős mércét.
Annyit tudunk rólad, hogy gyártósori meló egy multinál. Ami egyébként tipikusan a sz0patós munka, mivel könnyen cserélhetők ott az emberek.
Én egy kis informatikai cégnél dolgozom, elsősorban design és felülettervezés a feladatom, de emellett néha adminisztratív teendők is akadnak (mivel lány vagyok, jobb a szervezőképességem, valamint mivel én vagyok az egyetlen lány, ha ügyfél jön, akkor titkárnőt játszom és viszek nekik kávét - ez azért vicces, mert amúgy mindenki magának szokott főzni, nem munkaköri kötelességem, de így profibb hatást kelt a cég. Főleg amikor olyan a megbeszélés témája, hogy bemegyek mint titkárnő, aztán leülök mint designer, hogy megvitassuk a részleteket az ügyféllel - olyankor csak les, hogy itt még a titkárnő is ilyen képzett? :D:D:D)
Tudom, hogy te most azt vártad, hogy itt mindenki szidni fogja a munkaadókat, de szerencsére vannak még normálisak is :)
Kérdező!
05:23-os vagyok, aki "hálálkodott", és akire írtad, hogy baromi képmutatás szagú... Most nem azért, de te annyit kérdeztél, hogy "milyen megaláztatásokat viselünk el a munkahelyünkön", én pedig írtam, hogy semmilyet, mert vállalkozó vagyok, és nincs főnököm, se munkahelyem.
Ezen mi a képmutatás, elmondanád? Tényleg érdekelne. Tényeket írtam le, és elmagyaráztam, hogy vállalkozó vagyok! Mert ha mondjuk a főnökömnek nyalnám a seggét, akkor megérteném, hogy azt mondod, képmutató vagyok,de így nem.
Egyébként tessék, kifejtem részletesen: tervezőgrafikusként végeztem, webdizájnnal foglalkozom, a megrendelőimmel e-mailben megbeszélem, mit kérnek, közlöm a díjszabást, elvégzem itthon a munkámat, majd átadom nekik a kész anyagot. Ennyi. Remélem nem voltam képmutató, és elég részletes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!