Milyen megaláztatásokat viselsz el a munkahelyeden?
Nekem ez már sokadik (kb 12 ik) melóhelyem, volt ennél jobb is (pénzbe), de a mostani gazdasági helyzetben bla bla bla.. Szal ismerem a dörgést.
Szóval ma volt próbaidős vizsgám jóval a határidő előtt, és úgyérzem készültem is rá eleget, de most, hogy túl vagyok rajta , és mégcsak egyértelmű választ se kaptam hogy most mehetek, vagy maradok
kb úgy érzem magam mint akinek a fejére léptek és sgbekúrták szárazon..
Bocs a hasonlatért, de azt hiszem ez a legkifejezőbb.
Lényegében próbaidő után, -illetve még le sem telt- várnának el többéves tapasztalatokra épülő tudást?!?
Azt gondolom, az egész csak az alázásra ment..
Vagy most akkor mi van?!?!
Hasonló cipőben valaki? Vagy más sztorik?
Elég sokat küzdöttem azért, hogy egy olyan munkahelyre kerüljek, ahol odafigyelnek a munkatársakra, ahol megbecsülik mind személyileg, mind anyagilag az embert, ahol nem szekálhatnak bárkit büntetlenük...
És igen, ez egy multi...
Én is multinál vagyok, ráadásul amerikainál..
Vagy mire értetted? A helyzetemre?
Én semmilyet. Szerencsém van, a főnököm elismeri a képességeim, és azoknak megfelelő feladatokat kapok. Emellett figyelmet fordít a képzésre is.
Ez nem multi, hanem egy kis cég, nagyon szeretem :)
ma 20:18
Mivel foglalkozik a cég?
Oylan titokzatos vagy :)
A kollégáim, főnökeim nem aláztak még meg, egy kolléganő kivételével, de ő mindenkit utál, a saját sorsát is.
Viszont alacsony iskolával rendelkező, kisebbséghez tartozó szülőktől kaptam már megaláztatást cserébe azért, mert próbáltam illemet tanítani és tudást átadni a csemetéjüknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!