Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen megaláztatásokat...

Milyen megaláztatásokat viselsz el a munkahelyeden?

Figyelt kérdés

Nekem ez már sokadik (kb 12 ik) melóhelyem, volt ennél jobb is (pénzbe), de a mostani gazdasági helyzetben bla bla bla.. Szal ismerem a dörgést.

Szóval ma volt próbaidős vizsgám jóval a határidő előtt, és úgyérzem készültem is rá eleget, de most, hogy túl vagyok rajta , és mégcsak egyértelmű választ se kaptam hogy most mehetek, vagy maradok

kb úgy érzem magam mint akinek a fejére léptek és sgbekúrták szárazon..

Bocs a hasonlatért, de azt hiszem ez a legkifejezőbb.

Lényegében próbaidő után, -illetve még le sem telt- várnának el többéves tapasztalatokra épülő tudást?!?

Azt gondolom, az egész csak az alázásra ment..

Vagy most akkor mi van?!?!

Hasonló cipőben valaki? Vagy más sztorik?

2010. szept. 21. 19:37
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Egyébként sima betanított gyártósori melóról van szó, csak a tapasztalati része igényelne éveket + némi gépészeti mechanikai ismereteket.. (A többi meg úgyis a szerencsén múlik szerintem)
2010. szept. 21. 19:43
 2/13 anonim ***** válasza:

Elég sokat küzdöttem azért, hogy egy olyan munkahelyre kerüljek, ahol odafigyelnek a munkatársakra, ahol megbecsülik mind személyileg, mind anyagilag az embert, ahol nem szekálhatnak bárkit büntetlenük...

És igen, ez egy multi...

2010. szept. 21. 19:48
 3/13 A kérdező kommentje:

Én is multinál vagyok, ráadásul amerikainál..

Vagy mire értetted? A helyzetemre?

2010. szept. 21. 19:52
 4/13 anonim ***** válasza:
A multis dolog az csak olyan mellékvágány mondat volt... szokás szidni a multikat, mert csak a baj van velük, csak a pénzt viszik. Semmi kapcsolata nincs a te helyzeteddel, bocs az offért
2010. szept. 21. 20:02
 5/13 anonim ***** válasza:

Én semmilyet. Szerencsém van, a főnököm elismeri a képességeim, és azoknak megfelelő feladatokat kapok. Emellett figyelmet fordít a képzésre is.

Ez nem multi, hanem egy kis cég, nagyon szeretem :)

2010. szept. 21. 20:18
 6/13 A kérdező kommentje:

ma 20:18

Mivel foglalkozik a cég?

Oylan titokzatos vagy :)

2010. szept. 21. 20:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A kollégáim, főnökeim nem aláztak még meg, egy kolléganő kivételével, de ő mindenkit utál, a saját sorsát is.

Viszont alacsony iskolával rendelkező, kisebbséghez tartozó szülőktől kaptam már megaláztatást cserébe azért, mert próbáltam illemet tanítani és tudást átadni a csemetéjüknek.

2010. szept. 22. 16:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Csak nem Jabil?XD
2010. szept. 22. 19:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Hála a Magasságos Úrnak semmilyet nem kell elviselnem, mert vállalkozó vagyok és nincs se főnököm, se munkahelyem. Illetve, van, én vagyok a főnököm... de sokszor kényeztetem magamat :D
2010. szept. 25. 05:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Birom az ilyen hálálkodókat, hogy egyik sem ír semmi konkrétumot, baromi képmutatás szagúak ezek a hozzászólások..
2010. szept. 25. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!