Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elfogadható interjú után...

Elfogadható interjú után fizetés igényt módosítani?

Figyelt kérdés
Utólag jöttem rá, hogy a reálisnál jóval kisebb összeget adtam meg, és azon gondolkozom, hogy ezt email-ben korrigálom.

2022. júl. 15. 20:29
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Nem illik, de megteheted.
2022. júl. 15. 20:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan. Jeleztem, hogy elnézést, egy jobb összegű ajánlatot kaptam, túl nagy a különbség. Másnap megkérdezték, plusz 50 ezerért odamegyek-e. Mentem.

De ez csak akkor, ha ajánlatot adnak. Volt ilyen? Ha csak egy interjúd volt akkor felesleges foglalkozni vele egyelőre.

2022. júl. 15. 20:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Megteheted, de könnyen lehet utána nem téged választanak.
2022. júl. 15. 21:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Biztos nem varialnek, mérget vehetsz ra, hogy nem te leszel a befuto.Max ha, ajánlatot adnak, akkor.
2022. júl. 15. 21:43
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Persze, én mostani munkámnál is így tettem.

Szimplán kaptam egy másik cégtől egy nagyobb ajánlatot, ezt jeleztem az első helyen, ahol a telefonbeszélgetésben elég durva hangnemben mondta az egyik vezető, hogy "Mi megadtuk az X összeget, amit eredetileg kértél" és utána folytatta, hogy de Y összegig fel tudnak menni és nem akadály, mert hosszú távraterveznek velem.

A te esetedben inkább arra kéne hivatkozni, hogy a magánéletedben történt egy nagyobb esemény, ami miatt megnőtt a bérigényed és ennél többet nem is kell tudniuk. Simán lehet halál eset, ahol adósságot örököltél vagy éppen bitcoinba fektettél és mindened oda veszett stb... Nem kell részletezni.

Azt viszont nem mondanám, hogy "Rájöttem, hogy többet el lehet kérni a pozícióért, így megváltoztatnám a bérigényem"... vagy ehhez hasonlókat.

2022. júl. 15. 21:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért valószínű a HR-es sem egy nyeretlen kétéves ott.
2022. júl. 15. 21:51
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Ne az interjú után, hanem amikor ajánlatot kapsz. Akkor mondhatod, hogy most, hogy teljes képet kaptál a pozícióról és annak összes elvárásairól, x összeggel többet szeretnél kérni vagy vmi hasonló.
2022. júl. 15. 21:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezért érdemes a legvégére hagyni a bérigényt, pl olyannal, hogy "szeretném részletesen megismerni előtte a pozíciót"
2022. júl. 15. 23:19
 9/10 anonim ***** válasza:
2022. júl. 15. 23:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Emailben gáz. De ha majd ők keresnek akkor lehet mondani.

Nyilván ez tudás, pozíció függő de nálam már volt, hogy felhívtak, hogy akkor menjek be aláírni a szerződést. Mondtam, hogy időközben kaptam egy másik cégtől +40 ezres ajánlatot de ha meg tudják adni akkor nem megyek máshova. HR-es csaj mondta, hogy megbeszéli a főnökkel és visszahív.

Visszahívott, hogy oké. Aláírtuk a szerződést és 2 évig dolgoztam ott.

2022. júl. 17. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!