Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hány év big4 tapasztalat?

Hány év big4 tapasztalat?

Figyelt kérdés

Big 4 cégnél dolgozom 1,5 éve. Ebből 1 évet voltam gyakornok,majd most végeztem az egyetemen fél éve és akkor vettek át főállásba.

Akartam várni még fél évet,hogy legyen 2 év tapasztalat,de nem bírom tovább.

Semmitmondó fizetés+rengeteg túlóra,csesztetés.

1,5 év big4 tapasztalat is jól mutat a cv-ben? Az már ér valamit?

2022. júl. 15. 11:33
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Végül úgy döntöttem váltok,találtam jobb ajánlatokat.

Csak azt nem tudom,hogy pl ha a hr megkérdezi miért akarok elmenni innen,mennyire lehetek őszinte/mit mondjak ami nem jön ki rosszul.

2022. júl. 20. 11:24
 12/22 anonim ***** válasza:
30%
Ha már beadtad a felmondásodat és utána ülnek le veled a hresek, akkor teljesen mindegy mit mondasz, pár hét múlva látod őket utoljára, akár az asztalukra is kakálhataz.
2022. júl. 20. 18:45
 13/22 A kérdező kommentje:

Mármint a következő munkahelyemen mit mondok hogy miért jöttem el innen.

Ha az interjún megkérdezik

2022. júl. 20. 19:56
 14/22 anonim ***** válasza:

Az igazat. Nem becsültek meg és nem is kompenzáltak úgy ahogyan kellett volna, nem érezted jól magad.

Nem hiszem hogy ez negatívként érhet. Ha pedig emiatt nem vennének fel máshova, nem kár érte. Valószínűleg azért lenne, mert ők is egy olyan hely, hogy csak az számít mennyire dolgozod ki a beled a kis pénzért amit ők is tervezni adnának.

2022. júl. 20. 20:05
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el a legtöbb munkáltatónak nem kell bemutatni a big4-t, tudják jól miért voltál ott és miért hagytad ott őket.
2022. júl. 20. 23:56
 16/22 anonim ***** válasza:
50%
Jól tetted kérdező, én is tanácsadónál vagyok és jövőre lesz meg a 1,5-2 évem de igen, én most már minden héten 2x ha kiégek, ráadásul az undorító az egészben az az, hogy még a prémiummal sem kompenzálnak semmit sem.
2022. júl. 24. 19:56
 17/22 qborka ***** válasza:
28%

Szerintem kezdőként bruttó 400 az teljesen rendben van. Nekem 5 év tapasztalattal 550 a bruttóm,gyártó cégnél.

Jelentkezz a másik 3 big4-hoz.

Amikor még fejvadász cégnél dolgoztam,ők előszeretettel "vadásztattak" a konkurencia embereire.

Interjún pedig mondd nyugodtan,hogy miért váltasz

Arra azonban ne számíts,hogy sokkal több bért fognak felajánlani.

2022. aug. 5. 14:34
 18/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nemsokára kezdek az új helyemen?itt bruttó 600-at fogok keresni. És nem big4,de multi.

2022. aug. 5. 17:27
 19/22 qborka ***** válasza:
Hűha...sok sikert. 🙂
2022. aug. 5. 19:57
 20/22 anonim ***** válasza:
Gratulálunk :)
2022. aug. 6. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!