Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hány év big4 tapasztalat?

Hány év big4 tapasztalat?

Figyelt kérdés

Big 4 cégnél dolgozom 1,5 éve. Ebből 1 évet voltam gyakornok,majd most végeztem az egyetemen fél éve és akkor vettek át főállásba.

Akartam várni még fél évet,hogy legyen 2 év tapasztalat,de nem bírom tovább.

Semmitmondó fizetés+rengeteg túlóra,csesztetés.

1,5 év big4 tapasztalat is jól mutat a cv-ben? Az már ér valamit?

2022. júl. 15. 11:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
nem igazán. tele van a piac ilyen emberekkel
2022. júl. 15. 13:30
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
A gyakornoki tapasztalatot szeretik semmibe venni. Tényleg olyan szörnyű a helyzet, hogy nem bírod ki karácsonyig?
2022. júl. 15. 15:41
 3/22 A kérdező kommentje:

Konkrétan nem jövök ki a fizetésemből pedig nincsenek olyan nagy igényeim.

Cserébe széthajtanak. Átkozom a percet amikor ide jöttem.

2022. júl. 15. 15:42
 4/22 anonim ***** válasza:
11%
nem kellene annyit költeni. vagy azt hitted egyetem után dől majd a pénz? hát nem ilyen a valóság. vagy menj el építkezésre, fodrásznak ott sokkal többet kereshetsz
2022. júl. 15. 17:29
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Most kezdj el munkát keresni. Addig ne mondj fel amíg nem kapsz egy ajánlatot. Így nem tudsz mit veszíteni, ott majd úgyis kiderül, hogy ér-e bármit a másfél év. (Szerintem igen, és nem sokat nyom az a plusz fél év, pláne ha ennyire utálod a mostani helyed ne várj)
2022. júl. 15. 20:38
 6/22 anonim ***** válasza:
72%
big4 mindig is egy túlfantáziált gagyi kis robotmunka volt, nem értem miért van oda érte mindenki
2022. júl. 17. 20:20
 7/22 anonim ***** válasza:
57%
Szabad tudni, hogy mennyiből nem tudsz kijönni, egy big4 cégnél alkalmazva? Nekem az ismerőseim régebben otthagyták már azt a világot, de sajat bevallasuk szerint is azért csinálták, mert baromi jól fizetett.
2022. júl. 17. 20:40
 8/22 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom,ez kinek számít jó fizetésnek,de mindenki panaszkodik nálunk.

Bruttó 400ezer. Egyedül élek, szóval el lehet képzelni mennyire jövök ki belőle.

2022. júl. 18. 07:19
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha egyedül tartasz fent ebből egy háztartást, tényleg nem egyszerű a mostani helyzetben. Összeköltözés, itt-ott spórolás esetleg segíthet átmenetileg. Sajnos mostanában a munkahelyváltás sem egy tuti megoldás...Nem tudom várnék-e a helyedben, de gondold át alaposan.
2022. júl. 18. 12:33
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

3 éve dolgozom az egyik big4nál tanácsadóként, én szerencsére jó helyre kerültem, mert habár a fizu tényleg nem magas, de nem baszogatnak és hajtanak agyon. Ma fél 1-kor befejeztem az effektív munkát (home officeban vagyok), onnantól szabad a napom, és ez a májusi hajtást leszámítva mindennapos.

Big4 és big4, valamint csapat és csapat között is nagy különbségek vannak, nem szabad általánosítani. Ha van lehetőséged, kérd át magad egy kevésbé hajtós csapatba (bar az elején mindenhol kell dolgozni keményen, amíg bele nem jössz). Sok sikert

2022. júl. 19. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!