Miért tüntetetnek a katások?
Én személyszerint örülök, annak, h ők is jobban részrvesznek a adózásban, mert eddig minden bőr az alkalmazottakról volt lehúzva.
Vállalkozók, nem hiszem el, h nem bírják megoldani a fizetést. A múltkor pl arról jött ki cikk, ha futás napi 100ezret megkeres. Szóval nem értem mi ez a sírás.
Ha nem tetszik adják vissza a vállkozóit és menjenek alkalmazottnak, nem tilos.
20x le lett írva már a mai napon, olvassgassál.
Ha komolyan érdekel.
Ha meg nem érdekel, kímélj meg légyszíves az álkérdéseidtől.
Nem ismered a KATA-t. Ők is adóznak, csak kedvezőbben. Alkalmazott is lehúzhatja a vállalatot pénzel, olyan pozíciókban, ahol munkaerő hiány van. Van pár...
Ha meg több adót kell fizetniük, akkor a (mondok egy számot) 1000Ft/négyzetméter falfestés nem 1000 lesz, hanem 1700-2000Ft. Nah ezt szorozd meg a teljes falfelülettel.
2. Senkinek nem tiltják meg, hogy dolgozzon! Lehet választani más adónemet!
Én se dönthetem el, hogy mennyi SZJA-t fizetek. Nem kell sírni.
10 évig volt egy kedvezmény, megszűnt, pont!
Ez a sírás most olyan, mintha a 24 éves, mikor betölti a 25 évet, fellázadna, meg menne tüntetni, hogy mi az, hogy neki ezentúl adót (szja) kell fizetnie, és így kevesebb pénze lesz!
Az Úr adta, az úr elvette!
6. Nem! Más adózást kell választani és ugyanúgy dolgozhat cégeknek!
A katan nem egy szakma, amin nem lő ehet változtatni, hanem egy adónem!
Akkor nőnek a kiadásai tehát vagy be kell nyelnie hogy kevesebbet keres (ezt ki akarná?) vagy emel az árain, amit az ügyfelek nem biztos hogy tudnak/akarnak fizetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!