A proletároknak nincs hazájuk, csak pénztárcájuk van. Meddig fog még a nyugatra való kivándorlás tartani?
Figyelt kérdés
ISmerjük a régi mondást: A proletároknak (magyarul tanulatlan 8osztályos szakmelós) nincs hazájuk, csak pénztárcájuk van. Meddig fog még a nyugatra való kivándorlás tartani?2022. júl. 12. 12:06
11/19 anonim válasza:
Már a kérdés is hibás, azt feltételezi hogy a pénz miatt mennek el az emberek, pedig sok más oka is van.
12/19 A kérdező kommentje:
"a pénz miatt mennek el az emberek"
Na mi az oka?
2022. júl. 14. 12:09
13/19 anonim válasza:
Embere válogatja, kinek mi az oka. Nekem például az időjárás volt a fő motivációm, hogy északabbra költözzek. Már 20 fok felett is kényelmetlen, de 30 felett egyenesen életképtelen voltam.
Egyik barátom pedig online ismerte meg a párját, hozzá költözött ki, azóta férj és feleség.
14/19 A kérdező kommentje:
Igen, Magyarországnak tényleg szar az éghajlata, egyre mediterránabb, csakhogy nekünk nincsen ám szép tengerpartunk hozzá....
2022. júl. 14. 15:00
15/19 NTBS válasza:
Amikor az emberek rájönnek, hogy ott sincs kolbászból a kerítés. Én, amúgy a mondást nem ismerem.
16/19 A kérdező kommentje:
Milyen ronda nő lehetett akinek k-európai pasi kellett. A K-európai pasi a nyugati nők preferenciáinak az elképzelhető lehető legalján áll. Egyrészt a buta szlávos kinézet miatt, másrészt nem túl intelligens műveletlenség példaképei, és még hogy fokozzák ezt: csórók is.
2022. júl. 15. 16:43
17/19 anonim válasza:
#16: nagyon általánosítasz. Tudtad, hogy ez proli szokás? :)
18/19 anonim válasza:
#18: most miért magadból indulsz ki? :D
sajnállak
19/19 A kérdező kommentje:
Nem , én a te élettörténetedet írtam le tömören.
2022. júl. 18. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!