Férj és feleséget engednek ugyanazon a munkahelyen dolgozni szerintetek?
Cége válogatja.
Nem szerencsés ezért sok helyen rossz szemmel nézik vagy nem is engedélyezik.
Nálunk volt egy ürge, fél évvel később jött az asszony is. 1 hónap alatt kiderült, hogy a férfi csinálta az asszony munkáját is. Mind a kettőt kibaszták. Jogosan.
Ja meg közben keféltek a wcben is olykor. De nem ez volt az eltanácsolás oka.
#2 vagyok
Pontosan miért 0% amit írtam? A kérdésre válaszoltam, saját és ismerősök tapasztalatai alapján, mi volt a gond vele?
#8 Azért mert nem helyes amit leírtál.
"Igen. Egymás beosztottjai nem lehetnek, legalábbis a legtöbb helyen szerintem így van."
Igen. -> Nem, mivel nem minden helyen opció. Ráadásul a következő mondatoddal is ellent mond, mivel ott már egy feltételhez kötöd.
Egymás beosztottjai nem lehetnek, -> ez a feltételed, de ez sem általánosítható, van ahol lehet beosztottal kapcsolatot folytatni, van ahol nem.
a legtöbb helyen SZERINTEM így van. -> szerinted, de nincs így. Bizonyos munkakrökben jogszabályba van foglalva, egyéb iránt az adott cég belső szabályzata írja le, hogyan kezeli a hasonló eseteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!