Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan itt, aki legalább...

Van olyan itt, aki legalább 10 évig vagy tovább dolgozott ugyanazon a munkahelyen/munkakörben?

Figyelt kérdés
Hogy bírtátok,nem faásultatok bele egy idő után?

2020. nov. 7. 06:47
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Én, 18 éve. Rohadtul unom, mindig gondolkozok valami máson, de tanulni sem udok mert a munkabeosztásom elveszi minden időmet.
2020. nov. 7. 06:57
 2/8 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
100%
Náalm ez inkább társaságfüggő. Rossz munkahelyre is szívesen játam, mert szerettem a kollégáimat és most jó munkahelyre is kis híján sírva megyek be, annyira rossz lett a hangulat.
2020. nov. 7. 07:21
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Tanár vagyok 21 éve ugyanabban az iskolában. A diákok cserélődnek így nem fásultam be.
2020. nov. 7. 07:52
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
18 éve vagyok egy helyen, ez az első munkahelyem. Jól érzem magam, jó a kollektíva, anyagilag sem rossz, így még 18 év után sem érzem hogy váltanom kellene.
2020. nov. 7. 08:09
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
11 éve vagyok ugyanannál a cégnél, nem azonos pozícióba, 1-3 évente változik a munkaköröm, vele együtt a bérem is, folyamatosan változó a munkavégzés helyszíne is ( nemzetközi, több országban is egy adott éven belül ) és a csapat is évente változik összetételben, vagy én magam kerülök más-más csapathoz pl. helyettesítőként egy éven belül.
2020. nov. 7. 09:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan kollégám, aki 40 éve van a cégnél. De ez Nyugat-Európa.
2020. nov. 7. 09:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy alkalommal 14 év után hagytam ott az állásomat. Tekintettel a pszichopata főnöknőre, sokkal korábban kellett volna, de az a mostanihoz hasonlón nagyon nehéz, válságos időszak volt, és a kiugráskor biztosra akartam menni. Amúgy az első 6-7 évben még jobban éreztem magam ott.
2020. nov. 7. 16:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy bírtátok,nem faásultatok bele egy idő után?"

27 év egy helyen. Ha a cég tulajdonosa nem megy nyugdíjba, akkor én is onnan mentem volna nyugdíjba. :)

Nagyon szerettem ott dolgozni, a főnök szociálisan érzékeny volt, és mivel nem felejtette el soha, hogy honnan jött, ezért a cégét is ennek szellemében vezette. Általa saját lakáshoz jutottunk, amit tudott, biztosított a dolgozóknak. Rugalmas volt mindenben (munkaidő stb.), de nem kellett utasítania senkit túlórára, szívesen mentünk dolgozni, ha szükség volt rá. A munka is változatos volt, nem lehetett megunni.

Aztán nyugdíjba ment. Az új tulajnak 3 év alatt sikerült mindenféle szempontból padlóra tennie a céget úgy, hogy nem fizette ki a munkásait.

Egy önző, kivagyi, igazi kapitalista mocsok volt.

2020. nov. 8. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!