Az alábbi szakmák közül szerintetek melyiket érdemes kitanulni és hosszú távon dolgozni benne?
Néhány dolgot előtte elmondanék:
- Mind kizárólag külföldön dolgozva, illetve hosszú távon is külföldön tervezek
- Egyiket sem iskolapadban vagy 'kurzusokban' akarom megtanulni, mindet gyakorlatban. Tehát először ilyen segédnek elmenni, majd gyakorlatban folyamatosan kitanulva, hogy a végén önálló legyek
- Rólam annyit, hogy dolgoztam építőipari illetve fémipari területen is.
20:
15 éve is ugyanez volt a duma. Sok magyarral beszéltem, mesélték mekkora szívás volt kijutni, semmi nem változott. A hozzáállás is sokat számít. Mindenkitől azt hallottam anno hogy milyen bunkók velük a svájciak, mindenhol csak kics.sznek velük, lenézik őket, milyen sz.r itt, stb.
Nekem csak pozitív tapasztalataim voltak: mindenki végtelenül kedves és segítőkész, mindent pillanatok alatt, felesleges papírozgatás nélkül el lehet intézni, a szabályok ésszerűek és ha nem tudtam róluk akkor elnézték, mindent elsőre elhisznek, nem kell mindent összevissza bizonygatni (még hivatalokban sem), stb.
Már megtanultam hogy mindenki mindig magával viszi a saját világát, bárhova is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!