Rendőr szeretnék lenni, de viszont a fizetés alacsony. Más munkák is érdekelnek a rendőr mellett. Ki mit lépett ebben az esetben ?
20 éves vagyok. NKE egyetemre szeretnék jelentkezni és tisztességesen elvégezni az iskolát. Hallottam hideget, meleget. Egyetlen 1 bajom van az egésszel, hiába hadnagy, illetve tiszt vagy a fizetés 300 körül van. Ezek mellett is, Ha elvégzed a sulit betehetnek olyan megyébe amibe abszolút nem kivánnál menni. Nagyon szeretek tanúlni főleg olyan dolgokat amik érdekelnek. Annak a híve vagyok hogy a tudást senki se veheti el. Minél több mindenhez értek annál nagyobbak a lehetőségeim. Az éven el akarom kezdeni a targonca, illetve nehézgépkezelő szakot is(kotró,homlok,daru stb)
Vidéken élek és ezeket Pesten szeretném elvégezni.
Az albérlettel nincs gond, viszont egy tiszti ranghoz a 300 ezer szerintem kevés, abból élj, fizesd az albérletet stb..
Egyszerűen tanácstalan vagyok mibe fogjak bele, mert ezek mind érdekelnek. Ki mit lépne/lépett ilyen esetben?
Meghallgatok hideget, meleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!