Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felvesznek börtönőrnek, ha...

Felvesznek börtönőrnek, ha egyszer voltam pszichiáternél(állami), és van egy jól látható heg az alkaromon?

Figyelt kérdés

2022. júl. 7. 23:29
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
13 szavazat
 1/7 anonim válasza:
100%
Apa ilyen munkakörben dolgozott ha gomdolod, megkérdezem.
2022. júl. 8. 04:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt megköszönném.:)
2022. júl. 8. 06:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Fel. Hiány van, és már annyira nem válogathatnak.
2022. júl. 8. 06:38
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

A Büntető Végrehajtásban akkora ember hiány van, hogy szinte bárkit fel vesznek. Évekkel ezelőtt, még az érettségit is el engedték.

Igen, fel fognak venni.

Részt kell venned egy 2 hónapos kiképzésen, ha jól emlékszem ennyi idő.

Írásbeli, szóbeli és gyakorlati vizsgát fogsz belőle csinálni. Hivatalosan csak utána leszel börtönőr.

Maga a fizetés, nem annyira jó, de ez nagyban függ attól, hogy milyen végzettséged is.

Ott fogsz lenni folyamatosan, 12 órás műszakokba és itt nem számít, hogy karácsony van, szilveszter vagy bármi más. Menned kell és kész.

Gyilkosokkal, erőszaktevőkkel, pedofilokkal és még ki tudja, hogy kivel leszel együtt.

Börtönőrnek az menjen, akinek nagyon erős idegzete van. Alkoholista és nyugtató függő lesz a nagy részéből.

Gondold meg jól.

2022. júl. 9. 00:46
 5/7 anonim válasza:

Mi volt az indoka a pszichiátria kezelésnek? Kizáró ok lehet..

A heggel ne törődj. Én teli vagyok velük.

2022. júl. 12. 19:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Depresszió.
2022. júl. 13. 11:22
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Milyen nagy nép betegség lett a Depresszió.
2022. júl. 16. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!