Ausztriába lenne egy állás, ahol nagyon jól fizetnének de cserébe napi 2 órát kellene oda és 2 órát vissza utaznom heti 3 x, 2 nap pedig home office. Ti bevállalnátok?
Figyelt kérdés
#Ingazas
2022. júl. 6. 14:31
12/17 anonim válasza:
+1 a vonatra. Autoval ingazni faraszto. Tomegkozlekedessel, foleg vonattal ki lehet birni, sot azt az idot hasznosan is el tudod tolteni. Alszol, sorozatot nezel, olvasol, nyelvet tanulsz, akar dolgozhatsz is, ha a hibrid koncepciod megengedi, dolgozhatsz is. Ha minden uton 1 orat dolgozol, a ketto ho-s napodat leroviditheted 4 orara.
13/17 anonim válasza:
Az egyik "dolgozhatsz is"-t vond ki. 😄
14/17 anonim válasza:
Nem akarom reklámozni, hogy milyen terület, mert egyelőre itt is óriási hiány van, de bármikor változhat, iparágon belül folyamatosan azon vannak, hogy mindent automatizáljank. Mindenkit le szoktam beszélni róla, hogy ebbe az irányba orientálódjon, nem kell a konkurencia :-D Am nem építőipar és nem is IT, valami más. 5-ös voltam.
15/17 anonim válasza:
Ok, de nem ügyvéd/orvos vagy ilyesmi?
16/17 anonim válasza:
Neeem. Érettségi, valamilyen gépész v villamossági szakma +1,5 éves képzés +középfokú nyelvvizsga kell hozzá.
17/17 anonim válasza:
Évekig közel ennyit ingáztam Göd és Kelenföld között. Ha tudsz tömegközlekedni akkor abszolút vállalható. Autóval rosszabb mert akkor az utazási idő szinte teljesen kiesik mint hasznosan tölthető idő és költségben is valószínűleg sokkal több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!