Szerintetek ki tud könnyebben munkát találni, egy gyógymasszőr, vagy egy gyógytornász?
Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 18:52
A kérdező szavazást indított:
Gyógytornász
Gyógymasszőr
8 szavazat
1/4 anonim válasza:
Nekem csak gyógytornásszal van tapasztalatom. Tavaly eltörtem elég csúnyán a lábam, az orvos ki is írt 10 alkalom gyógytornát, de TB alapon csak 2 hónappal későbbre kaptam volna időpontot, mivel kevés szakember volt. Ilyenkor kb minden nap számít, szóval hogy időben elkezdjem a rehabilitációt, inkább kerestem magánban. Nagy megdöbbenésemre még így is kb lehetetlen menet volt, csak protekcióval tudtam bekerülni az akkori gyógytornászomhoz, akkora volt ott is a várólista. Hiába került nem kevés pénzbe, ez mindig olyan, hogy az egészség a legfontosabb.
2/4 anonim válasza:
Amikor mi végeztük (99), kihalásos alapon lehetett gyógyotrnász álláshoz jutni. Ha lasszóval fogják őket.
3/4 anonim válasza:
Ha alkalmazottként gondolkodnak, akkor mind a 2. De szerencsére nem csak az létezik.
4/4 A kérdező kommentje:
Én kórházakra gondoltam.
Esetleg magánegészségügy.
2022. júl. 5. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!