Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire nehéz betanulni IT...

Mennyire nehéz betanulni IT service desk agent-et nulla informatikai tudással?

Figyelt kérdés

Nyelvtudás miatt jelentkeztem egy multihoz, fel is vettek. A betanítás folyamata zajlik éppen de azt érzem hogy ez nekem kínai. Semmit nem értek. Persze lehet ha majd élesben megy majd és kipróbálom magam akkor tisztább lesz minden de jelenleg a kurzuson szinte semmi sem érthető, rengeteg az infó és azt érzem én ezt sosem fogom megérteni vagy megcsinálni.

Nyugtattak az elején hogy nem baj ha nincs számitógéphez ismeretem mert ők mindent megtanítanak. Kétségeim vannak ez iránt az egész iránt. Lehet időt kell adjak magamnak? Túl sok az új infó, még bőven van mit tanulnom stb.

Kinek hogy ment ez? Mennyire nehéz megtanulni? Képes leszek rá valaha?

2022. jún. 24. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy het kb.
2022. jún. 24. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A SD tipikusan olyan terulet ahol csak az elore megirt forgatokonyveket, sablonokat kell kovetni es megjegyezni hogy hova kell tovabblokni a hibajegyet ha nem megy azok alapjan a megoldas.
2022. jún. 24. 20:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem is olyan nehéz csak most így elsőre sokkol? Nekem olyan bonyolúltnak tűnik az egész program hogy el nem tudom még képzelni hogy valaha megjegyzek bármit is. Vagy fogom tudni használni.
2022. jún. 24. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem az, max egy két programot kell felrakni jelszót resetelni, meg tovább lökni a jegyet.
2022. jún. 24. 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Munkához majd adnak egy-két oldalas kidolgozott válaszokat és azokat kell ismételgetni a telefonba az idők végezetéig.
2022. jún. 24. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Oda nem igazán kell informatikai tudás. Megtanulod néhány hét alatt, sima betanított munka.
2022. jún. 25. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!