Nulla infó tudással el lehet kezdeni a gazdaságinformatika szakot?
Figyelt kérdés
Nem igazán csináltunk semmit infó órákon, viszont mint szak, tetszene egy opciónak. Tényleg nem tudok szinte semmit infóból, például programozni nem is tanultam soha.
Úgy érzem a humános beállítottsággal nem sok lehetőség van, ami biztos anyagi egzisztenciát nyújtana, de a reál sincs ellenemre, csak kicsit jobban oda kell tennem magam. Mit gondoltok? Megérné?
2022. jan. 3. 19:53
1/3 anonim válasza:
Ha alapból szar vagy infóból,hogy kódolni se tudsz,akkor annyi érsz mint ronny autóban az tuning ami 50 éves.
Inkább amihez értesz
2/3 Szivessa3 válasza:
El lehet kezdeni a szakot programozási tudás nélkül, de arra készülj fel, hogy az első féléved elég nehéz lesz, mert minden egyetemen máshonnan kezdik a programozást és valószínűleg meg kell majd tanulnod magadtól olyan dolgokat, amelyeket már a tanárok alapnak vesznek, hogy értsd az anyagot.
3/3 anonim válasza:
Programozó szakra mentem úgy, hogy életemben soha nem programoztam előtte
Ha itt megállom a helyem előzetes tudás nélkül, akkor gazdinfón sem a programozás lesz a probléma
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!