Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ciki asszistensnek,titkárnőnek...

Ciki asszistensnek,titkárnőnek lenni?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok?

2022. jún. 23. 20:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%

Ne vedd magadra, a srácot minősíti csak, nem téged. Legtöbbször azok az emberek viselkednek így, akik kompenzálnak valamit, mert bizonytalannak és gyengének érzik magukat.

Nem tudom van-e csúcsértelmiségi, vagy topmanager ismerősöd, szomszédod, rokonod. Ők nem fognak így beszélni a konyhás néniről sem.

2022. jún. 24. 11:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
nem, nem az
2022. jún. 24. 11:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki.
2022. jún. 24. 15:43
 14/15 anonim válasza:
100%
Dolgozni sosem ciki, ha meg találkozol valakivel aki a munkád alapján mond kritikát, legalább tudod, hogy többet érsz annál és nem kell vele foglalkoznod :)
2022. júl. 22. 00:54
 15/15 anonim ***** válasza:

"van egy srác, aki nemrég jött oda de nagyobb poziba jóval és elég lenéző tud velem lenni…"

Nem az a ciki, hogy titkárnő vagy. Hanem a felszínesség. Kepesztesz egy olyan után, aki semmibe vesz. Normális körülmények között ilyen ember akkor sem kéne, ha egyébként engem nem nézne le. Így meg főleg nem. Értem én, hogy jól néz ki, de talán nem ennek kellene lenni az elsődleges szempontnak.

2022. júl. 22. 05:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!