Jelenleg egy SSC-nél dolgozom pénzügy területen. Végzettségem közgazdász, pénzügy-számvitel szakirányon. C1 angolom van és körülbelül B1 szinten beszélem a spanyolt. Budapesten mennyire reális, hogy 400+ brutto cafit keresek? Már 1,5 éve dolgozom ugyanazon a helyen, de én úgy érzem megalázóan kevés. Vagy tényleg ennyit érek egy SSC-ben? Maga a hely nagyon jó, rendkívül barátságos vezetőség és 100% homeoffice lehetőséggel, viszont a fizetések a magas infláció ellenére csupán 3%-kal nőttek. Érdemes lenne váltani és egy új helyen már magasabb fizuval kezdeni?
A 400+ brutto mit jelent pontosan? Br 401 vagy annál több?
2022. jún. 20. 16:53
2/9 anonim válasza:
1,2 milla bruttóért vagyok fejlesztő diploma nélkül, 6. éve, full home officeban, és csak angolul beszélek a magyar mellett. Bruttó 400-t gyakornokként kerestem a legelső munkahelyemen. Szerintem nagyon alaposan kutasd ki, hogy mennyit érsz, mert én a négyszeresére saccolnám a béredet, minimum.
2022. jún. 20. 17:43
3/9 anonim válasza:
Nem ismerem a pénzügyi területet, de az SSC az alja szokott lenni fizetésekben. Ha a karriered elején vagy, akkor 2-3 évente megéri váltani, és ne szégyellj egy akár 50%-kal többet kérni egy új helyen.
2022. jún. 20. 18:10
4/9 anonim válasza:
Reális
Az ssc ilyen
Én 2%-ot kaptam és a spanyolom erős középfok + angol felső
Válts és br 500 lesz
2022. jún. 20. 18:10
5/9 anonim válasza:
Én is közgazdász vagyok, tavaly novemberig br. 450 ért melóztam egy nagyon elismert helyen és azt hittem, h mekkora király vagyok a fizummal. Na novemberben kirugtak és januárban már sikerült elhelyezkednem a mostani helyemen, br 800 ért. Ne félj váltani!
2022. jún. 20. 19:50
6/9 anonim válasza:
Hays Salary Guide szerint a br 400 az nagyon az alja a junior pozicióknak, és azt is írják, hogy vidéken SSC-knél magasabb fizut lehet elérni, mint Bp-i és Pest megyei szolgáltatóknál.
Töltsed le a HSG-t, én általában ezt használom annak monitorozására, hogy reális bért keresek -e a jelenlegi pozimban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!