Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a reális kezdőfizetés...

Mennyi a reális kezdőfizetés egy Junior Full-Stack fejlesztőnek?

Figyelt kérdés
Első komolyabb munkahely(előtte pár hónapot voltam egy cégnél gyakornokként), 724 ezret ajánlottak(bruttó). Én ezt elég jónak érzem, de biztos ami biztos kérek véleményeket.

2022. jún. 13. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az teljesen korrekt, 600-800 jellemzoen a junior sav.
2022. jún. 13. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Korrekt ajánlat ennyi tapasztalattal.
2022. jún. 13. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:
55%

Durva, hogy egy kezdőnek ennyit adnak. Én 4 éves gépészmérnöki tapasztalattal és msc. végzettséggel nem keresek ennyit. Még csak a közelében sem vagyok...

Ilyenkor sajnálom igazán, hogy az IT az számomra teljesen idegen és érdektelen terület mert a saját szakmámban sosem fogok rendes pénzt kapni, még akkor sem ha lesz 10 éves tapasztaltom. Kezdőként meg örültem, ha 200 felett kaptam ajánlatot :D

Kérdező, szerintem ez is igen igen nagy összeg, főleg ahhoz képest, hogy nincs releváns tapasztalatod,

2022. jún. 13. 20:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Jónak számít, nyugodtan el lehet vállalni ennyiért.

Pár év tapasztalat után érdemes váltani vagy többet kérni.

2022. jún. 13. 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

Még egyetemre jársz és közvetlenül kötelező gyakorlat után adják ezt?

(hogy ennyit kapnál 160 órában, de arányosan kevesebbet, attól függően mennyit dolgozol. Tehát heti 20 órában ennek a felét)

Vagy friss diplomásként ez az első munkahelyed?

Csak azért feltételezem az egyetemet, mert írtad, hogy gyakornok voltál. Azért érdekelne, mert én is full stack vagyok és hogy kötelező gyakorlati idő után, ha maradok a cégnél mennyire legyek bátor a bér alkudozásnál :D

2022. jún. 14. 00:03
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 én hasonló cipöben voltam, gyakornok voltam 1 cégnél utolsó egyetemi félévem alatt, diplomát követöen br. 450-ért akartak alkalmazni teljes állásban, amit visszautasítottam. 3 héten belül elhelyezkedtem másik cégnél ahol br. 650 + juttatás a bérem.

Béralkunál ne fogd vissza magad, de ne döbbenj meg, ha nem akarják megadni a bért... Max váltasz ha nagyon keveset kínálnak

2022. jún. 15. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!