Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miert mondjak hogy 27evesen...

Miert mondjak hogy 27evesen mar keso programozast tanulni egyetemen?

Figyelt kérdés
2022. jún. 17. 20:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

"Nem akarok csak azért lemondani a programozásról, mert nem voltam matek zseni. "

Programozashoz nem kell matek. (Most ne kossunk be abba, hogy alap aritmetika es logika is "matek". Nem kell kulon mateket tanulnod.)

2022. jún. 20. 06:11
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tudom, de a programozás egyes részeihez kellhet. És az egyetemen sok a matek. Gondolom segíti a logikus gondolkodást, lehet hogy nem közvetlenül használod, de segít beindítani az agykerekeket. Én ilyesmire gondolok
2022. jún. 20. 10:05
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Én 27 évesen kezdtem az egyetemet, estin. Magát a programozást tanulni 26 évesen, autodidakta majd OKJ-n.

Mondjuk nem feltétlen az egyetem a jó döntés. Kb nem lesz életed diplomázásig.

2022. jún. 20. 10:59
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

"Igen, tudom, de a programozás egyes részeihez kellhet. És az egyetemen sok a matek."

Azok a reszek nem kellenek ahhoz, hogy jol fizeto munkat talalhass. Egyetemet meg tobbek kozott a sok felesleges matek miatt nem erdemes 30 korul elkezdeni. Autodidakta modon kell gyakorlatiasabb dolgokkal foglalkozni.

2022. jún. 20. 11:51
 25/28 anonim ***** válasza:
25%
Azt gondoltam, gondolom, hogy fontos az egyetem, sok lehetőséget nyit meg előtted, bekapcsolódhatsz különböző projektekbe. 30 évesen még fiatal az ember
2022. jún. 20. 12:53
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
30 evesen nem tudsz olyan szinten reszt venni, mint egy 20 eves diak, igy mar nem eri meg. Persze, hogy jo lenne, csak nem tudod kimaxolni 30 evesen melo mellett.
2022. jún. 20. 13:12
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Meg egy 30 éves nem nappalira fog menni...

Én megbántam az egyetemet... Minden más átképzett a környezetemből ugyanitt tart, mint én (fizuban IS!), csak sokkal erősebb a korszerű, cégeknek hasznos tudásuk, mint nekem.

2022. jún. 20. 13:16
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 evesen már befejezném a Bsc képzést. Nem kellene feltétlen dolgoznom, mivel előtte dolgoznék, gyűjtenék egy kis pénzt. Én még "mamahotelben" élek.
2022. jún. 21. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!