Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez a pénzügyi intelligencia...

Ez a pénzügyi intelligencia teljes hiányának iskolapéldája?

Figyelt kérdés
Mikor valaki évekig a mamahotelben döglik munkanélküliként, aztán első fizetésből vesz egy iphone-t.
2022. jún. 14. 09:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
Ha hitelre vette, akkor igen. Amúgy nálam belefér.
2022. jún. 14. 11:02
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
Majd akkor lesz az, ha a 2. havi fizetését is elveri.
2022. jún. 14. 11:20
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
Ez így kevés infó hogyha 20 ezerért vett egy 6 os iphonet mert valamivel ekll telefonálnia akkor ez kimondottan angy pénzügyi bölcsesség.
2022. jún. 14. 12:56
 14/18 anonim ***** válasza:
52%

Mi az hogy mamahotelban döglik?

Én 25 vagyok, most végeztem mesterképzéssel, itthon élek szülőkkel.

Van félretett 2.5 millióm és bármikor elköltözhetnék, de 1-2 hónapot pihenek, nyaralok.

Miért?

Mert megtehetem, normális szüleim vannak és nem dobnak ki az utcára mint egy rongyot.:D

2022. jún. 14. 15:46
 15/18 A kérdező kommentje:

"Mi az hogy mamahotelban döglik?"

Az hogy nem dolgozott, és nem is nagyon keresett munkát évekig, mert a szülői házba úgy is van koszt meg kvártély.

2022. jún. 14. 15:52
 16/18 Kólauborkával ***** válasza:
Ja, hát ha a szülők ezt végignézték és támogatták ebben, akkor mi a meglepő? 30 évesen már próbálhatod nevelni meg jó modorra tanítani, csak épp menni nem fog…mert hogy azt kicsit előbb illik kezdeni.
2022. jún. 14. 15:54
 17/18 anonim ***** válasza:

#14: Persze, az egyetemet végezted, oké, hogy a szüleiddel éltél.

De nekem hiába normálisak a szüleim, NEKEM nem lett volna pofám ingyenélőként ott lenni. Evidens volt, hogy amikor már nem tanultam, elmentem dolgozni és beadtam az otthoni költségekbe.

2022. jún. 14. 15:56
 18/18 anonim ***** válasza:

#17, #14 vagyok.

Én egyetem óta dolgozok, suli mellett, mindig, így tudtam összegyűjteni több milliót.

Én akartam korábban is beleadni az otthoni költségekbe viszont a szüleim nem fogadják el tőlem a pénzt.

2022. jún. 14. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!